Intr-adevar este perioada cea mai frumoasa,incertitudinea asta plina de emotii si nesiguranta care te face sa-ti bata inima mai repede cand il vezi!
Poate din cauza asta cei mai multi prefera sa se indragosteasca de zeci de ori in viata,dar nu au curajul sa si iubeasca!
Asadar,te indragostesti Analytical!
Iar el,la fel.
Va indragostiti privindu-va,masurandu-va unul pe celalalt,incercand ganduri si apropieri care va dau ameteli si va ridica pulsul bubuind in tample.
Nu cred ca ai gresit,nu te inseli in privinta lui,chimia dintre voi e reala si atractia e inabusita doar de convenientele sociale!
Dar trebuie sa tii cont de faptul ca,asa cum tu il observi si-l "vezi" peste tot,si el face acelasi lucru.
Si nu stii care este impresia pe care i-ai facut-o, pozitiva bineinteles, dar poate ca-l intimidezi, poate in ochii lui esti extrem de rafinata si-i pari complet superioara, drept pentru care nu gaseste curajul si modul cel mai potrivit sa se apropie...stii bine ca pentru un indragostit,fiinta iubita capata calitati exceptionale si devine brusc cel mai greu accesibil si dificil scop in viata!
Si el, probabil, se afla exact in faza asta!
E interesant si jocul prietenului lui, care incearca sa-l ajute si, de fapt, nu reuseste nimic...zambesc usor malitios cand scriu asta si-s mandra de pleznesc de comportamentul tau!
Daca te-ai decis sa-l ajuti, fa-o, e adevarat ca putin ajutor v-ar face bine, prea l-ai fiert pe bietul baiat!
Si sa va fie bine, foarte bine!
20 de ani am D'le Hombre.
Multi inainte, vorba cantecului "ca la douazeci de ani fara griji si fara bani". Acum stiind varsta concluzionam ca nu e un impediment asta ci alte cauze. Din descrierea pe care o faci (si e bine facuta si pe inteles) cred ca doua cauze sunt;
-Fie are o prietena si relatia nu e pe roze si/sau ii place sa cocheteze si cu altcineva.
-Sau este timid si nu are avant sa te abordeze (nu e sigur pe el, teama de a fi refuzat, etc.) dar sigur te place.
Principiul meu vizavi de timiditate la barbati si sfatul pe il dau lor este acela ca; o femeie intotdeana e cucerita de cel care indrazneste(cu tupeu) si nu de timid care nu face nici un pas. Deci sfatul meu e ca de data asta sa fii bărbată. De altfel lamuresti si dilema ca doar stii, "boala lunga moarte sigura". Succes si sa ne spui cum a fost.
Buna
ar fi fost de admirat daca ne impartaseai si ce varsta ai tu. daca esti micuta si nu depasesti 13-14 ani, parerea mea este sa stai deoparte si sa il respingi, el este matur/stie ce vrea de la viata(tine) asca ca, ai mai fi una bifata in lista lui, daca esti majora, situatia ar sta altfel..ai putea discuta cu el si doar asa vei afla ca se infiripa ceva ori ba..mai da ceva detalii despre tine si mai analizam situatia.
O zi frumoasa sa ai
Scuze, eu am 20 de ani.
Multi inainte pentru frumoasa varsta.
cred ca e timpul sa ii acorzi un moment sa vezi ce doreste si care sunt aspiratiile lui..asta numai daca si tie iti place de el, daca nu simti nimic pentru el, il ignori si gata
O zi buna
Tocmai pentru ca imi place de el v-am si scris. Doar ca sunt frustrata oarecum ca nu stiu nimic sigur. Ce asteapta sau ce mediteaza atata timp. Sunt indragostita.
Pana nu interactionezi cu el, nu ai cum sa afli nimic.
De ce nu incerci sa intri in vorba cu el? Doar nu esti la gradinita. Intreaba-l de o adresa sau ceva, ca sa spargi gheata.
Eu m-am pierdut in poveste pe undeva pe la mijloc noi barbatii suntem mult mai simplii. nu avem antene speciale pentru prins semnale cum aveti voi domnisoarele, asa ca daca iti place de el eu zic sa fii mult mai evidenta. aproape batator la ochi.
"Daca stau asa sa ma gandesc e atata de faina perioada asta, cand nu stim nici unul nimic sigur, emotiile pe care le traim cand ne vedem, stangacia cu care socializam, incat nu cred ca as vrea s-o pierd." Foarte frumos spus.
Sunt curioasa daca ati reusit intr-un sfarsit sa comunicati.
Nu, nu am reusit. Sunt de gheata, iar el are prietena acum; nu cred ca a mai suportat, dar intr-un fel ma bucur pentru el. Chiar ma bucur.
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: