cum sa fii blestemata? sunt doar coincidente...stai calma. probabil ca frecventati aceleasi locuri si de-aia va intalniti mereu. sau poate te urmareste )
Repeti prea mult"nas in nas" si "dau de el" zau asa cred ca te urmareste, poate te place. incearca sa fii indiferenta si sa nu iti pese cand trece pe langa tine poate asa o sa iti fie mult mai usor succes!
Mereu sa fregventam aceleasi locuri? nu ma urmareste ca si el a spus ca e ceva imposibil
Poate e destinul . sau poate lui inca ii place de tine si vrea sa fie cit mai mult in preajma ta. dar nu am prea inteles o chestie, tie iti place asta ca voi va intilniti sau nu? ei da stai fara grija ca va fi ok.intro buna zi si el se va plictisi de aceste coincidente si se va feri de tine
Crezi in soarta?
Daca nu, ar trebui.
Poate "ceva" sau "cineva" vrea ca voi sa mai fiti impreuna...
Poate ca asa trebuie sa fie sa fiti impreuna. Daca se mai intampla vorbeste cu el
Ori te urmareste, ori tu te gandesti prea mult la el si il vezi pe strada, daca cu adevarat ai vrea s-o termini cu el doar ai lasa totu balta. nu poti sa lasi deoparte 4 ani asa ca nu iti fa griji... faza e ca ar trebui sa te obisnuiesti. in curand nu-ti va mai pasa. e un simplu on din oras la tine. sau cautati un nou prieten de care sa te indragostesti si ai sa vezi ca el o sa-ti schimbe directia ca sa nu mai dai nas in nas
Buna. Un lucru e clar: nimic pe lumea asta nu e intamplator! Crede'ma. Gandeste'te la asta si sper sa iti dai tu seama ce se intampla cu voi doi. Parerea mea e ca el chiar te place. Nu ar trebui sa ratezi sansa asta si nici sa te impotrivesti la ceea ce se intampla.
"Irina 20" are dreptate: Poate "ceva" sau "cineva" vrea ca voi sa fiti impreuna...
Pa, pa
Bafta
Sa ne spui cum a fost:*:*