Este foarte greu, rezultatul incert iar baietii populari cu fetele se pastreaza greu. Cum nu esti prea sigura pe tine, un insucces nu ti-ar pica bine. Mai bine te orientezi catre alt baiat.
Este clar ca nu I-ai atras atentia acestui baiat in vreun fel. Daca totusi esti hotarata pe acesta, trebuie sa ai curaj si sa te bagi in seama cu el. Zambeste-i, saluta-l, intra in vorba cu el, fa si tu ce fac celelalte. Poate ai noroc. De zis ca il placi, ii poti spune dupa ce vezi cum reactioneaza la incercarile tale de a sparge gheata.
Contrar celorlalte sfaturi eu iti spun sa ramai tu, asa cum esti! nu incerca sa faci ce fac restul, daca lui i-ar placea asta ar fi fost deja cu toate celelalta. ramai asa cum esti, incearca sa treci peste aceasta timiditate excesiva, si eu am fost in situatia ta si stiu cum te simti, dar daca te inchizi in carapacea ta nu te va ajuta la nimic
incearca sa ii devi amica, de acolo poti avansa, fiind prietena cu el il poti cunoaste mai bine, sa stii ce ii place, ce isi doreste, ce vrea de la viata, practic incearca sa ii devi confidenta.
niciodata nu sti ce se poate intampla
Pai, problema ta este una des intalnita si se termina prost pentru cel/ceea ce se implica emotional. Ei bine nu te descuraja, poti avea ceva ce pe el la fermecat, un acel ceva ce te face mai presus decat celelalte fete. Asteapta inca o vreme, analizeazai."miscarile" si vezi daca se implica si el cat de cat emotional, mai exact daca, intrand mai des in conversatie cu el pe facebook, telefon etc, el s-ar arata interesat, mai interesat ca la alte fete. Daca da, atunci trebuie sa arati ca ti-ar place de el prin lucruri mai directe, daca zici ca esti mai timida. Bine, ideal ar fi sa arate el asta . Asa s-ar termina partea buna.
Insa majoritatea cazurilor e bine sa eviti asa zisi baieti draguti. Foarte rar aleg o relatie in locul unei aventuri. Acum te intreb, ti-ar place sa fie doar asa o aventura? eu nu cred.
Tine minte ca 2 timizi fac relatie puternica! Daca esti o fata la locul tau si nu o. pitipoanca ca celelalte fete ce se arunca in bratele lui, vei gasi baieti cu care vei face o relatie.
Dar totusi, nu uita si partea cu. incearca putin sa vezi ce iese sper ca te-am ajutat! multa bafta in dragoste!
Ai putea sa incerci sa te comporti si tu ca celelalte fete.dar sa te comporti asa doar cand sunteti voi doi sa vezi cum reactioneaza, poate te place, sau incearca sa vorbesti cu el pe siteurile de socializare si sa ii spui ceva gen: nu vrei ca maine intr-o pauza sa stam amandoi? nu stiu incearca orice! bafta:*