Nu stiu ce sa zica dar nu cred ca merita, eu cred ca te iubeste daca a intrat intr-o stare de depresie, dar poarta-te mai rece cu el, daca il ierti mereu o sa faca la fel si va stii ca tu il vei ierta de fiecare data..mai bine l-ai lasa un timp sa vezi daca te mai cauta dupa ce il refuzi. daca te-ar fi iubit cu adevarat nu te insela..prima data asigurate ca prietenii aia spun adevarul si nu i-a pus el ce sa iti zica. daca te-a mintit de atatea ori si te-a inselat eu zic sa nu mai ai incredere in el.tu trebuie sa iti dai singura seama daca te-a iubit cu adevarat sau nu prin felul in care se comporta si ca nu avea nimic de ascuns. eu zic sa te mai gandesti si sa nu iei o decizie de care sa iti para rau. funda?
Treaba e ca nu s-a intamplat doar o data. Daca era asa puteam spune ca a gresit si ca a realizat cu ne meriti asa ceva.
El o va face oricum iar.De suferit tot tu vei suferi.Si intotdeauna vei avea impresia ca ascunde ceva.Lipsa de incredere nu tine o relatie legata.
Mai bine incearca sa uiti, sa nu te impresioneze lacrimile lui.Ar trebui sa fi iubita si respectata nu injosita si data la o parte.
Eu nu sustin infidelitatile de nici un fel, cred ca nu au scuza...
Cand te insela te iubea? draga i dai sansa sa-si bata joc de tine la infinit lasa-l ca nu moare
Daca te-a inselat de doua ori intr-un an, ce te face sa crezi ca nu va mai face asta din nou daca-l ierti?
Mai exista o adoua sansa vorbeste cu el spune-i sa nu te mai insele sa te iubeasca doar pe tine te iubeste tine minte baietii plac multe fete dar pe tine te are in inima daca o mai face atunci el e prost mai da-i o sansa ultima