Ba,eu tot nu pricep de ce oare exista inca oameni incuiati la mine, care pe deasupra ii mai prostesc si pe altii? Ba, daca nu stiti, nu-i mai dati ma raspunsuri aiurea fetii! La cati ginecologi ati ma voi de sunteti asa informati?
Buna, draga mea, si scuze, dar ma enerveaza teribil prostia asta! Sa inteleg ca esti minora si vrei sa mergi la ginecolog.NU ESTE NEVOIE SA AI UN ADULT CU TINE! Poti merge la medicul de familie pe motiv ca ai o durere de ovare, burta sau orice altceva la care doctorul de familie nu poate interveni si este nevoie de ginecolog.Medicul iti va da o trimitere, care, insotita de o adeverinta ca esti elev, iti va asigura un consult ginecologic gratuit.In cazul in care nu doresti sa mergi la medicul de familie ca sa nu afle nimeni, poti merge la un cabinet particular, unde pretul unei consultatii variaza intre 30lei-100lei.Nu se va uita nimeni ciudat la tine acolo pentu ca ai venit la ginecolog, stai linistita, si nici nu te vor trimite inapoi sa o aduci pe mama ta.Mai ales la cabinetele particulare unde pacientul este respectat, tinand cont ca ai dat bani.Nu mai crede toate prostiile care ti se spun aici.Da, prezenta unui parinte este obligatorie(dar sa fim seriosi totusi, in Romania nici asta nu se mai respecta) in cazul unui avort practicat de o minora.Iar tu ai zis ca vrei doar un control.Asa ca du-te fara griji, ti-am zis asta din proprie experinta, eu primele controale ginecologice le-am avut la varsta de 16 ani,fara mama, tata, sau orice alt adult! Pupici, ai grija de tine! Si mai uitat-te si pe google, o sa vezi ca e adevarat ce ti-am zis!
Un adult! De ex ia.ti o prietena si sa ziica ca e sorata sau un baiat si le zici ca e fractu' dar sa aiba 18 ani
Da daca te duci la un control ginecologic trebuie sa te insoteasca un adult...