De ce sa te mai consumi, atata vreme cat, relatia voastra n-a mers si nu v-ati mai inteles? De ce nu incerci sa-l uiti si sa mergi mai departe? De ce sa te invinovatesti pentru simplu fapt ca n-ati fost compatibili? Opreste-te din a te mai gandi la el si nu mai incerca sa gasesti diferente intre el si altii. Atata timp cat tie iti sta gandul tot acolo, indiferent cine va incerca sa intre in viata ta, nu va fi considerat la fel de bun. A fost o relatie toxica si de ar fi continuat, tot in punctul asta s-ar fi ajuns. Normal ca niciunul nu o sa fie ca el, cand tu ai ramas setata acolo si probabil nici nu esti destul de deschisa cu acei baieti, incat sa te atraga careva. Pana nu ii dai "cancel" din memore, tu mereu ai sa ramai intr-o suferinta continua.
Exista vreo intrebare in care sa nu aduci discutia despre sex si despre cum trebuie cand esti tanar/a sa strabati cat mai multe cearsafuri? Esti de-a dreptul penibil.
Ala e deliciul tineretii
Fascinant, dar nu toate problemele sunt legate de sex.
Ai fi surprinsă sa afli ca tocmai sexul este sursa problemelor
Daca nu stii sa citesti, in intrebarea de fata nu era vorba de sex.
Se pare ca ai facut o obsesie din prima relatie si acum nu vrei sa intelegi ca s-a terminat, de aceea nu poti sa-l uiti.
Va trece starea asta numai daca vei accepta realitatea si vei intelege ca sunt pe lumea asta baieti mult mai buni ca ala care te-a parasit si ai putea sa fii foarte fericita cu altii, daca ai scapa de obsesia aceluia.
Buna.Din pacate relatiile doar in online nu exista. Ai putea oferi detalii despre durata acesteia? Mai ales daca spui ca la intalnirile face to face el si-a pierdut interesul. Cred ca din punctul lui de vedere ce ati avut nici nu a fost o relatie, ci doar ati incercat si nu ati fost potriviti unul pentru celalalt. El si-a dat seama de asta, insa tu nu doresti sa accepti asta si ai ramas la stadiul de crush.
Sfatul meu e sa iti vezi de drum, nu are sens sa plangi si sa te imbolnavesti.Cand vei gasi persoana potrivita pentru tine se vor alinia toate, si nu vei avea parte de asa episoade neplacute.Trebuie doar sa ai incredere in tine, sa lasi trecutul, si sa te concentrezi pe viitor, nu sa-ti pierzi energia si timpul plangand pentru ce nici n-a existat sau nu va exista mai incolo.Lucreaza la persoana ta, incearca sa fii ingrijita mereu, citeste o carte sau dezvolta-ti un hobby despre care sa vorbesti cu pasiune. Persoanele care vorbesc cu interes si drag despre ceva sunt atragatoare.
Era ceva la început, undeva la trei-patru luni
Timpul le rezolva pe toate asta doar daca vrei tu, adica sa incerci sa nu te mai gandesti la el si sa treci peste, cu cat te gandesti la el cu atat iti faci mai mult rau, nu merita, dai pace.
Hei
Diferă de la un om la altul și nu cred că este o soluție general valabilă pentru toți
Din păcate statutul de membru junior nu îmi permite să îți trimit mesaj
Cum am putea lua legătura?