Pe amandoi nu-i poti avea ca ramai fara nici unu la un moment dat.
Vezi care e mai dulce si se poarta mai frumos... nu conteaza doar aspectul fizic, anii si inaltimea. Trebuie sa te uiti si la sufletul lui!
Mult noroc in alegerea ce-o ai de facut!
Comeandtellmesomething:daca ai citit mai cu atentie ai fi observat ca am scris ca ``baietii mai mari stiu sa se comporte mai bine cu fetele``.si de aici nu cred ca rezulta ca ma orientez doar la aspectul fizic! aa.si da! pentru mine conteaza si cum arata un baiat!
Da şi ştiu cum să vrăjească mai bine fetele mai mici xD
Dragă,tu spui doar că-ți place cum arată "X",deci da,te orientezi după aspectul fizic.Din contră,băieții mai mari o să-și caute fete de vârsta lor,prin urmare o să te lase baltă și deci tu o să revii cu o întrebare gen "m-a rănit și nu știu cum să îl uit.Ce să fac?".Nu ești nici prima și nici ultima,deci sunt deja obișnuită cu întrebări de genul ăsta.
Sincer, nu-mi pasă câtuși de puțin pe cine alegi, mai ales că văd cum îți alegi "iubiții".
Eu nu iti recomand sa iti asculti inima. Daca as fi in situatia ta eu l-as alege pe cel care se comporta cel mai frumos, care e mai bine crescut; degeaba e x bine facut daca e marla (dau un exemplu, nu zic ca e ). Sau l.ai putea alege pe cel care ti se pare ca tine cel mai mult la tine. Asa stii sigur ca va fi mereu alaturi de tine! Bafat! Stiu ca e o decizie grea dar trebuie sa o faci mai devreme sau mai tarziu
iliemadalina întreabă: