El fiind cel care a spart gheata, ai un precedent de care te poti folosi. Poti sa faci si tu acum acelasi lucru, intrebandu-l. E bine sa ai si un raspuns sau o consolare, un fel de a fi draguta pentru refuzul de acum un an sa o,, dregi" intr-un fel ca sa nu se simta umilit. E foarte probabil sa primeasca cu bucurie intrebarea ta. Pe de alta parte, motivatia ta acum e cam... subtire - il placi,, putin". Ca sa fie fair play (atitudine din care ati avea amandoi de castigat) poti sa-i dai sperante mai mici dar sa propui o incercare.
P.S. Esti printre putinii TPU-isti (-iste) care pui cratimele unde trebuie :-)
Citat "Mie imi placea sa ma placa."
Intr-un fel iti bateai joc de el, deci inca s-ar putea sa te mai placa dar sansele sunt foarte mici. Daca vrei sa aflii pune o prietena dea ta sau un prieten sa il intrebe pur si simplu
Daca vrea sa te imbratiseze si sa te pupe da de inteles ca te place daca nu atunci caz pierdut.
Cel mai simplu intreaba-l in fata...mai simti ceva pentru mine? iar daca zice da ii zici si tu si eu simt la fel si o sa fiti impreuna dar daca zice nu asta e treci peste si iti gasesti unul nou... fundita?
Pt ca sunteti prieteni mai apropiati il poti lua drect. X mai sti cand mai intrebat daca te plac si eu nu tiam rasp ei bine iti rasp ac ca te plac dar intrebarea e dac u ma mai placi?
Întreabă-l. Dacă într-adevăr sunteţi/eraţi cei mai buni prieteni, presupun că nu te-ar minţi. Sau dacă evită şi răspunde ceva gen "Contează?!", e o posibilitate măricică să te mai placă.
Dar, ca un impuls să îţi răspundă la întrebare şi să prindă curaj, ar trebui să-i zici că a început să-ţi placă şi ţie de el.
Baftă!
Poi daca ti-a spus ca te place s-ar putea sa inca mai tina la tine ...mai ales ca nh este si amicul tau nah n-are cum sa te uite
Poi nu prea ai cum...cel mai bine ar fis al intrebi daca mai are acele sentimente pentru tine
succes
Hey @Dudette poti sa ii spui ca atunci erai mica si nu prea stiai ce e aia o relatie poti sa ii zici ca ai inceput sa il simpatizezi sh ca ai vrea sa incepi o relatie cu el daca doreste sh inca te mai place... daca esti mai rusinoasa poti sa ii zici asta printr-un msj sau pe messenger
succes:* eu zic ca poate inca te place
fundita>
Pune-l la incercare.fa-l gelos, si daca reusesti e totul clar.iar apoi ii ve xplica de ce ai facut-o, ca sa aflii cit de importanta esti pentru el.il vei cuprinde, un pupic, si un zimbet! totul va fi ok