| ralu70 a întrebat:

cam la 5 cm mai in jos de buric si putin la stanga se simte la palpare ca un nodul dureros la apasare. oare ce e?

ar putea fi sarcina? ma gandesc la asta deoarece ma dor si ovarele si sanii, care au si crescut putin. am programare la ginecolog saptamana asta, dar nu mai am rabdare.

pls rasp

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poate fi sarcina, fiindca uterul ajunge la nivelul ala prin luna a sasea de sarcina, cand e foarte mare. Gandeste-te si tu unde este uterul in mod normal localizat. Asta nu inseamna ca nu ai putea fi insarcinata. Oricum, in dimineata consultului ginecologic, fa un test de sarcina din prima urina de dimineata.
Mie mi se pare mai degraba o tumora a peretelui abdominal, probabil un lipom.

| Anddrea a răspuns:

Pai ca sa fie sarcina ar fi nevoie si de un act sexual neprotejat. Daca nu ai intretinut relatii sexuale nu ai de ce sa-ti faci griji. Poate ai racit la ovare si s-a inflamat. In cazul unei sarcini nu ti se umfla asa dintr-odata.

| nicoletutza_6255 a răspuns:

Pai asa ma simt si eu si speri sa nu fie sarcina ca nu-mi doresc inca tu catzi ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un control ginecologoc dar stai linistita ca nu esti insarcinate dar poate fi mai grav ca s-ar putea sa ai un chist sau mai periculos un fibron asa ca du-te la control cat de repede poti

| ralu70 explică:

Am aproape 19 ani. nu am avut contacte neprotejate.