Asta este problema ta daca iti place miroase-l dar nu mai impartasi cu noi aceasta experienta
Tocmai mancam si eu ...mersi mult pentru aceasta informatie extradezgustatoare
Da' te satisface atat de mult mirosul?
Nu, nu cred ca e ceva normal.
Dar na, fiecare cu ale lui...
Asta imi suna a gluma, dar daca chiar asa faci, cel putin tine pentru tine.
OMG...Macar tine pentru tine. Nu cred ca e normal.
. Mai fato dar nu ti-e scarba cand mirosi?
Nu as vrea sa ma pun in locul gagicului tau...))
Doamne... mi-ai intors stomacul jur
Altadata cand faci tampenii d`astea absolut dezgustatoare numai zice si la altii ca te faci de rahat...
NU E NORMAL))))
Daca tie iti place parfumul... poate esti mai speciala si miroase a levantica si ylang-ylang. Ca alta explicatie nu gasesc. Miroase-l in continuare, dar mie sa nu vad maine-poimaine ca ne intrebi daca are ceva daca... Bleah, sper sa nu!
pa, pa.
@JustLoOkingArOund exista ceva sa nu faci? eu ma pis pe tine
Nu e chiar ceva normal, dar poate e vreau stimul de'al tau de ati cunoaste organismul.
Nu stiu cat de normal e. Mi se pare exagerat de gretos. Incearca sa te dezobisnuiesti de acest prost obicei.
Dai si 2 limbi
daca mai contunui asa in careva luni pui si niste sare. piper. checiap. si urmeaza sa-l si mananci
NU ESTI NORMALA! Ai probleme foarte serioase fetito! Vai de capul tau!
Doamnee fix acum cand mancam? Esti nuebuna la capp? Dai si o limba si le-ai facut pe toatee! Mie mi`e o scarba numai cand il vad si tu il mirosi:-&:-&yackkk...Scarboas`ooo...
Aveam si eu mancare in gura si mi-a venit sa vomit!
Nu nu e normal, du-te la un medic ai innebunit rau de tot...Mai bine pastrai informatia asta pentru tine te`ai facut de ras
Ehee, noutati.Hmm, nu e normal.Sincer, tie ti se pare normal? E ca si cum as veni si eu si as zice ca... (Mai bine nu mai zic.) Draga mea, mai bine ai mirosi alte chestii... lumea e plina de mirosuri. Tu de ce ti l-ai ales tocmai pe asta?
Te iei de mana cu jostlookingaround, faceti o salata din ce inghite ea mereu)plus ce mirositi, plus niste peste strikt, si oleaca de ou clocit. si mankti sa aveti energie sa faceti ce ati facut si pana acum
p bune, dc puneti intrebari tampite?
Eu cand vad o intrebare idioata imi vine sa dau click.in cazul meu stiu ca nu prea e normal dar incerc sa ma indrept