| Roxyii a întrebat:

happy Cand am intrat in liceu am cunoscut un baiat si am vorbit cu el..am devenit prieteni buni.Si..cred ca incepe sa mi placa de el.sad Faza e ca am impresia ca vrea doar sa se culce cu mine.A spus ca ar vrea sa fie ceva intre noi, dar nu stie ce sa faca thinking Si-a dat seama ca imi pasa de el..Acum am preferat sa il las pe el sa ma caute.straight face ce sa fac? Prietenele imi spun ca cel mai bine e sa ne cunoastem mai bine si daca e sa fie ceva intre noi o sa fie.sad Ma puteti ajuta cu un sfat?

9 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Pai sti ca nu e bine sa dai multa atentie pentru ca acel tip si-o ia in cap. Cel mai important lucru acum e sa va cunoasteti daca va placeti si dupa ce esti convinsa ca ii place de tine pentru ce esti... poti avea o relatie cu el. Baftawinking

| neutrino a răspuns:

Ti-ai dat seama bine. Lasa-l pe el sa faca, tu asteapta.

| MotanAndrei a răspuns:

Sfatul meu e sa : dai timpului, timp. Sfatuiestete cu prietenele tale, cu mama ta etc. Ca daca, sa spunem, baiatu nu te merita : pierzi timp degeaba. Daca te place si el iti demonstreaza, nu-ti zice. happy Funda?

| LSMM a răspuns:

Fără atâtea emoticoane idioate nu puteai să scrii întrebarea?

Dacă nu vă cunoașteți bine, nu ți se pare ilogic să începi o relație cu el acum? Dacă ai impresia că vrea doar să se culce cu tine, atunci așteaptă până intri în vorbă cu el de câteva ori, vă cunoașteți și o să vezi dacă asta vreau sau nu. Dacă dorește doar atât, dă-l naibii! Dacă nu și îți place de el, puteți începe o relație.

| Phini a răspuns:

Asculta ce au zis prietenele tale, ca stiu ce ele ceva. happy

| MEduard a răspuns:

Păi au dreptate prietenele tale. Chiar dacă tu îl placi lasă-l să te caute. Dacă te caută şi îți dovedeşte ceva, merită. Nu te caută, uită-l.

| Roxyii explică (pentru MEduard):

Va multumesc. :3

| MEduard a răspuns (pentru Roxyii):

Fundă?;>.

| TheOne77 a răspuns:

Prostii! Spune-i ca-l placi, daca ar fi dupa el nu-ti v-a zice niciodata!