Buna. Eu am avut primul prieten la varsta de 13ani. Vreau sa iti zic sincer ca nu prea ne cunosteam. El a facut primul pas, pe hi5 mi a cerut id`ul iar pe mess nr.de telefon. Apoi ne am intalnit pentru prima oara face to face si am mers intr un parc [cu masina lui. Am vorbit o gramada, mi a povestit cam tot despre viata lui iar apoi el m a sarutat, a fost primul sarut al meu. Si singurul baiat din viata mea e el, pana acum relatia a rezistat si sper ca o sa mai continue mult timp. Faza e ca atunci eu nu simteam nimic pentru.el dar acum tin la el nespus de mult[ii cunosc si parintii, etc etc]
[Si faza cu intrebatul nu se mai face, se trece la fapte direct. ]
->Sper ca te am ajutat cu ceva! :d >
@lifeno4: Mersi mult pentru raspuns! Mda...stiu ca de obicei faza cu intrebatu nu se mai face acum si de aceea am adaugat in paranteza doar ca nu sunt si unii baieti mai timizi sau care nu vor sa se trezeasca cu o palma peste fata in caz ca nu ii placi.+ ca faza cu "direct la fapte" e mai noua si eu am pus intrebarea pentru toti...nu doar pentru cei care au avut de curand primul prieten.Am pus intrebarea si pentru cei care probabil acum nu mai sunt cu persoane respectiva si doar isi amintesc de acele clipe!
Buna @iMakeItRain0CYBL: Deci in primul rand sunt fata...nu eu nu intreb niciodata baietii daca vor sa fie cu mine si nici nu "trec direct la fapte"pentru ca astept ca baiatul sa faca primul pas(asa mi se pare normal):p. Iar in al doilea rad nu asta era intrebarea mea (intrebarea nu era daca va intrebat direct sau va sarutat)ci am vrut sa imi povesteti povestea primei voastre iubiri.
Poi...primul meu prieten a fost la zece ani. Fiind in clasa. cu mine si fiind ff rusinos a pus un prieten sa-mi strecoare o foicica in banca in forma de inima pe care scria ca ma place si k vea sa fie cu mine. Eu am acceptat in pauza (eram la scoala iar el mi-a pus-o in ora) si am inceput sa ne tinem de mana si sa ne petrecem timpul impreuna tot mai mult.Eu si prietena(colega)mea ce mai buna am fost ff fericite k avem amandoua prieteni si ne-am spus unei aleteia k ar fi super tare sa ne invite iubiti la o intalnire in patru doar k
paezi întreabă: