| scump3tea a întrebat:

cand aveam 9 ani imi placea de un baiat(Sergiu), doar ca el nu locuia in aceiasi localitate cu mine, venea in vizita la verisoara lui(prietena mea) asa l-am cunoscut, lui ii placea de mine, mie del.Acum am 14 ani sisi a venit in weekendul trecut, pentru citeva ore, nu il vazusem de 2 ani, ma primblam cu fetele, si el se primbla cu prietena mea(verisoara lui). Kind l-am vazut, am ramas socata, nu puteeam vb, vroiam sa ii sar in brate dar nu mi se miscau picioarele. El cand m-a vazut se uita la mine mirat, socat.(distanta dintre noi vreo 10 metri)A sta vreo 30 min acolo cu prietena mea si ma privit, si eu il priveam, dar nu ma puteam duce sa vb ci el.Lau sunat parintii si a plecat. Dupa asta am venit asa si am intrat pe facebook, el mia vizitat profilul. Vreau sa ii spun ca il plac. Iam scris:EU-Salut ce faci?

EL-ca ma bucur sa te vad, joc cs tu?

EU-Nimic interesant ascult muzicaa, ma plictisesc.

Iar dupa asta nu mai scie nimic. Ce sa ii mai scriu sa ii dau de inteles ca il plac...

1 răspuns:
| Lizarous a răspuns:

Pai ceea ce simti scrie-i.:ai timp sa mai vorbim si noi? fal sa isi aduca aminte de ce faceati inainte.radeti glumiti.si la sfarsit cand crezi ca e momentul spune-i."stii, eu inca mai tin la tine si as vrea sa mai tinem legatura se poate?"