Daca inca iti place de el atunci poti sa ii arunci priviri care sa il faca sa te vrea. Se uita dupa tine pentru ca inca ii pasa de tine sau probabil te place. Si faza cu prietena de 18 ani e o minciuna sau tipa e super disperata. Deci daca il placi... apropiati-va.
De unde stii ca nu-i place de tine? Ce daca are o prietena de 18 ani asta nu inseamna neaparat ca o iubeste.
Daca e mai golan e ''normal'' sa-si ia o fata mai mare ca sa se laude la prietenii lui. Poate si-a inceput viata sexuala si de aceea vrea o bucatica mai,, matura'' ca sa se laude cu ea.Cum am mai zis poate sa nu o iubeasca, sta cu ea doar pentru placerea asta. Am si eu o intrebare : El arata asa de bine incat sa se uite una de 18 ani la ea, eu cred ca aia e o curva sincera sa fiu.Inteleg de ce sta el cu ea, dar nu inteleg ce sta ea cu el sunt o gramada de baieti draguti de 18 19 20. Ori e urata ori e proasta
Si un golan stie sa iubeasca. Crede-ma stiu ce zic. Daca sti cum sa il iei il faci sa te iubeasca toata viata. Sti cum se spune. In spatele fiecarei masti de golan e o masca aunui baiat care intrdevar stie sa iubeasca. Si cu tipa de 18 ani probabl ca s-a cuplat pentru sex si potential pentru bani
Buna! Asa m-am gandit si eu! Ca aia e o haimana! Si nu e asa de frumos, sa stii! Deci...
Crede-ma ca asa e cu fata aia.Revenind la tine daca esti mai cumintica sigur te place, stii cum se zice baietilor rai le plac fetele cuminti si invers.
Bananacantareata87 întreabă: