anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna. Cand eram mai am descoperit din greseala placerea sexuala. Ma rog, si cand simteam ca e tot mai tare sentimentul(urma un orgasm insa nu stiam ce e ala) ma opream pentru ca nu stiam ce se intampla. Acum nu pot avea orgasm deoarece am acel blocaj mental de a ma opri in faza de preorgasm si nu reusesc sa trec peste. Cum sa trec de acel blocaj? Tipsuri? Fara sexologi, psihologi.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cand erai mai ce, mai destept, mai frumos, mai inalt, mai tînăr? Sau cand erai mai prin luna mailaughing

| Violleta2022 a răspuns:

Anii de masturbare excesiva ti-au produs acest blocaj!
Trebui intr-adevar sa mai alsi masturbarea si excitatia vizuala si sa te focusezi pe femei reale (sau barbati daca esti gay), sper ceva palpabil, sa-ti impui mental sa te relaxezi si sa simti placere cand atingi pe real pe cineva viu...
Din pacate, probabil ca-ti va lua multe luni sa ani, pana vei reusii sa treci de bariera asta, dar cu voiinta si putere, vei trece.

| Anonim5695 a răspuns (pentru Violleta2022):

Sunt femeie

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim5695):

Dificil sa aflam daca esti femei sau nu, odata ce nu te-a interesat nici sa pui sexul la contul de user si iar username-ul este "anonim" nu 'anonima" dupa care ne-am putea macar orienta.

Orgasmele femeiesti sunt de mai multe feluri!
Cel clitoridian se obtine foarte usor cu degetul pe clitoris, masand usor si evident mintea sa-ti fie la o imagine erotica, ca sa ajungi la punctul culminant si sa ai acel orgasm simplu si usor.
Orgasmul vaginal se obtine nu mai cu un penis adevarat sau cu un falus artificial. Evident totul sepeterce in vagin si depinde de cat de dotat este barbatul cu care faci sex dar si de priceperea lui, fiindca numai asa poate sa te duca la un orgasm vaginal, care este mult mai intens, decat cel clitoridian.

| mihai69 a răspuns (pentru Anonim5695):

Poți să ignori intervențiile ei; cel mai adesea sunt total eronate. Culmea e că nu crede dacă i se spune. tongue

| Anonim5695 a răspuns (pentru mihai69):

Multumesc. Nu are treaba ce am intrebat eu cu ce zice ea

| mihai69 a răspuns:

Simplu: nu te mai opri!

| Hammurabi a răspuns:

Sunt de acord cu mihai69.
Chiar e simplu.