| CuTup3u a întrebat:

cand fac sex cu partenera mea ejaculez repede si as dori sa stiu cum sa dau al doilea numar fara sa o deranjeze pe prietena mea sau sa astepte, trebuie sa las sa se culce penisu sau il sterg si dlcontinui treaba?
care da mai multe detalii folositoare primeste funda

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

In principiu,intre doua partidute de sex,exista si o mica pauza,in care va "odihniti" putin.
Spala-te,pune un nou prezervativ,jucati-va,sarutati-va si imediat vei fi gata pentru a doua repriza, a treia, etc.
Nu are nici o importanta ca iubita ta trebuie sa astepte putin, un lucru bun merita asteptat, nu?
happy

| mimiwewem a răspuns:

Poți schimba prezervativul după ce îți dai drumul și continui fără să te oprești, să se culce și tot așa.
Dacă nu vrei cum am spus mai sus, poți să termini primul număr și în timp ce se culcă faceți altceva, vorbiți, jucați-vă, până ți se ridică din nou.
PS: dar să fie cu prezervativ! pentru că doar dacă îl ștergi și o faci a doua oară poate rămâne însărcinată.
Aveți grijă de voi.

| neutrino a răspuns:

Daca tu poti continua, cine te obliga sa faci fata sa astepte (ce?)?

| Alcyon a răspuns:

Bine ar fi sa te speli dupa ce ejaculezi, sa nu va treziti pe urma cu surprize. E posibil sa pui mana pe sperma cand iti scoti prezervativul si de-aici distractie.