| georgigeorgixx01 a întrebat:

Bună. Când fac sex cu prietenul meu mereu simt o durere insuportabilă la care e nevoie să îl opresc pentru că doare foarte tare. Adică simt că atinge ceva cu penisul în interiorul meu când îl bagă adânc, ar putea fi colul uterin? Pentru că am fost destul de excitați și nu era nevoie se lubrifiere... e normal? Cum să scap de durere?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

O fi mare scula sau dă ca ghiolbanul. Dar se pare ca este a doua varianta.

| mihai69 a răspuns:

Îl rogi să nu mai împingă tot organul în tine. Sau stai deasupra și te "înfigi" cât îți e confortabil.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă te doare mereu când faci sex cu iubitul tău, căutați alte poziții în care sa faceți sex nedureros.

| Mitzupitzu a răspuns (pentru Emilian65):

Eventual schimbi iubitul!

| anonim3247 a răspuns:

Ai scris - ar putea fi colul uterin
Da și tu trebuie să înveți să reglezi poziția din picioare și bazin în timpul sexului ca el să nu poată băga penisul decât cât vrei tu.
Vezi că el nu știe cum să facă sex cu tine că nu are de unde.
Tu trebuie să reglezi poziția cum am spus de fiecare dată când faci sex cu el ca să nu mai intre tot penisul lui.

| anonim3247 a răspuns:

Tu cu el faceți sex numai poziția misionar și tu reglezi poziția din bazin și din picioare în timpul sexului.
Așa nu mai intră tot penisul lui și doar cât vrei tu.
De peste 20 de ani fac sex așa cu nevasta.

| anonim3247 a răspuns:

Ca să înțeleagă lumea și tu.
La penis de aproape 20 cm lungime femeia face sex numai cum am scris eu.
Altă poziție nu merge fără durere și doar în poziția misionar femeia poate regla poziția în timpul sexului cum am scris.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Cum sa scap de durere". Păi în primul rând să te întreb, tu ești pasivă în timpul sexului? Că dacă nu te miști și tu puțin sa reglezi poziția nu ai făcut nimic. Poate nu te lubrifiezi cât trebuie, încearcă și un lubrifiant; sunt atâtea pe piața. E și cazul nasol când nu te potrivești anatomic cu partenerul; poate el este mai dotat și tu ai vaginul mai scurt. Aici nu știu ce sfat să-ți dau, decât poate alt partener mai puțin dotat.

| Mitzupitzu a răspuns:

Poate o are mare si te atinge in stomac!happy