Eu ii fac asta la sotia mea la 5 ani dupa casatorie. Adica simte fluturasi cand o sarut pe buze.
Pe sani nu ma prea lasa sa o sarut, ca cica ceea ce simte este prea tare.
Cred ca nu ai simtit asta tocmai pentru ca te asteptai la asa ceva. Asteptarea strica vraja, si tot asteptarea aduce si deziluzii.
Stiu ce am simtit eu prima data cand am sarutat o fata, cum nu am mai simtit asta dupa, numai cu sotia mea am mai simtit ceva asemanator.
Draga mea, eu am astfel de momente si cand ma sarut cu iubitul meu. Orgasm nu e, probabil simteai ceva pentru baiatul ala.
E cam greu sa ai orgasm doar saca esti sarutata pe sani d efapt nu cred ca se poate insa acel baiat primul simteai ceva special pentru el:X
Stii. multe cupluri spun ca se inteleg nemaipomenti in viata de zi cu zi, si sunt perfect compatibile, dar in pat se intampla exact invers. Deci poate al doilea tip, pe langa faptul ca, probabil nu reuseste sa faca ce a facut ultimul, nu se bucura de sentimentele tale asa cum s-a bucurat celalalt. ma refer ca poate la primul tineai mai mult .
emmy.
Bby citeste si tu ultima pagina de la click sau libertatea
apoi mai vorbi
razi degeaba
documenteaza. te apoi da sfaturi
Nu poate fi vorba despre un orgasm . Probabil cu baiatul celalat aveai o chimie, o atractie speciala, lucru care te facea sa te simti mai mult decat placut. A reusit sa te faca sa te simti "in al 9-lea cer", asa cum spui.
Pai stiu km e cand un baiat te saruta pe sani [pentru ca mi s-a intamplat de 1000 de ori cu toti prietenii mei si nu ai km sa fi fost un orgasc pentru ca un orgasm nu e un sentiment o...altcv. dar poate ca primul baiat avea experienta si al doulea nu stia km sa te faca sa te simpti mai bine si decat facea si el asa dar cred ca primul mai facuse asta si stia km sa faca o fata sa se simpta bine
beausingurlamasamea întreabă: