| Andreeaberecleanuuu a întrebat:

Când iubitul va spune ca va doreste din tot sufletul si va jura ca nu va va părăsi niciodata si va demonstrează si acest aspect si va jura ca va ramane asa toata viata, poate fi doar o presupunere sau e adevar? Precizez ca de doi ani de zile tot asa a ramas cu mine, parca ma iubeste mai mult

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Noi nu avem de unde sa stim (:, insa... cine face asa juraturi? Sa nu o dea in disperare.

Glumesc ^_^. Daca de doi ani este cu tine... poate o sa fie si in continuare. Asta numai tu poti sa stii, depinde de cum va intelegeti.

Dar cum se ti-a venit aceasta intrebare, tocmai acum?

Indiferent, eu va doresc multa intelegere si iubire ^^

5 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

De jurat poate oricine laughing gargara smechera la care punem toate botu'winking
Zi-ne cum iti demonstreaza si facem analiza cazului dupawinking

| Ofiintă a răspuns:

De ce ar face una ca asta? Să jure? Pe cine și cu ce ajută?
Fapte, nu vorbe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie ce pregateste viitorul. El poate promite acum, caci acum asta crede si asta vrea. Dar nu poate garanta ca in viitor nu il va vraji vreo puicuiță sau ceva de genul. Totusi faptul ca trebuie sa se jure este cam bizar...

| ania a răspuns:

Depinde de caracterul lui. Dacă e un om cu credință în Dumnezeu și cuvântul lui e cuvânt, e adevărat. Îmi place ce spune autorul creștin CSLevis despre dragoste- Dragoste înseamnă să rămâi lîngă cuvântul pe care ți l=ai dat.soțul meu mi=a promis la căsătorie și se ține de cuvânt, amândoi suntem convinși numai prin fidelitate bilaterală se poate zidi o relație fericită, care să dureze toată viața.

| mdc98 a răspuns:

Toti pot spune vorbele astea, ce e greu? ideea e sa il citesti, sa il testezi.