| no_5867 a întrebat:

Buna cand ma duc pe afara cu prietena mea cea mai buna (stefania) mereu vin niste baieti pe teren cand am plimb cu rolele sau fac diferite lucruri este unu care se uita non stop la mine(sergiu) imi place tare tare mult de el si am sa fac rost de nr de telefon si de id dar vreau sa stiu daca ma place sunt foarte timida si nu prea stiu cum sa fac ma puteti ajuta?

9 răspunsuri:
| Instinkt a răspuns:

O fata care arata ca tine nu poate fii timida esti bestiala

| ATB a răspuns:

Bun ori nu a mers faza cu prietenul comun. cam tragi de timp si s-ar putea sa se plictiseasca sa se uite dupa tine. daca esti timida. vorbeste cu o fata sa ii ceara nr de tel sa id pentru tine. Bafta!

| r8driver a răspuns:

L-ai fermecat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place, te placebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phai fato lasa nu mai fi timida ...ca nu rez nimic ...hai sa-ti zic eu o metoda...happy meri la el te bagi si tu in seama faci cun cu el alea alea... si pe urma treci la faza cu da-mi si mie nr tau de tel .id-ul...si uite asa va cun mai bine restul vine de la sine:Xhee heescuza`mi exprimareatongue

| Trollzor a răspuns:

Poate, doar poate... e si el timid...si nu iese nimic...stiu bine ca se intampla si asa...incearca totusi sa vb cu el...fie pe mess sau mai stiu eu unde big grin

| vlad91 a răspuns:

Cate detaliihee hee iti place de el? daca da atunci uita-te si tu la el... si invita-l din priviri sa intre in discutie cu tine... sa vb si sa va cunoasteti happy si nu mai fii timida chiar nu ai dc... nu zic acu gata sa sari pe el. dar nu fi in asa fel incat daca se uita la u tu sa intorci privirea (am impresia k asta faci tongue) hai succes nu mai fi asa timida

P. S. arati bestial tongue

| simoSTAR a răspuns:

Pai daca faci rost de id lui e mai usor sa tii situatia sub control... fa rost de id si macar pe mess fii un pic mai indrazneata happy asa vei afla ce gandeste... dar fii u insati si recunoaste ca nu iti e deloc indiferent

| alexandru_3595 a răspuns:

Intreba-l daca te place, timpul nu sta dupa tine.sunt si alte fete