| Alinaalian1234 a întrebat:

Cand ma duc si cand pelc de la liceu merg cu un baiat la care tin foarte mult si chiar imi place de el. Ne stim doar de o saptamana si nu situ ce sa vorbesc cu el. Nici ele nu vine cu subiecte de vorba si nici eu nu stiu ce sa ii zic. M-ati putea ajuta va rog frumos, sunt o persoana foarte rusinoasa >:" si nu stiu ce as putea vorbi cu el >:".
FUNDA

2 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Orice subiect dc nici el nu gaseste subiecte de discutie inseamna ca va potriviti amandoi timizi. va cunoasteti de putin timp rabdare va veti intelege. incearca sa-l saruti pe obraz cand va intalniti sau cand va despartiti. cand il vezi retras vrea sa-ti spuna sa vi langa el e un fel de invitatie. vreau sa-ti ma-i spun cv si eu merg cu o fata pe care o cunosc de putin timp pana la liceu si am incercat sa ma imprietenesc cu ea dar fara sa o fac sa tina la mine desi vad ca ma place foarte mult eu plac alta fata si simt ca o insel daca ma apropii mult de alta gandeste-te si la asta si spune-i ca-l placi poate n-a inteles suna-l tarziu si dimineata si vezi daca se supara ca-l deranjezi bafta

| tabittha a răspuns:

Sa vorbesti este un lucru foarte usor de facut, problema e persoana cu care vorbesti. Sunteti impreuna la acelasi liceu banuiesc. orbeste despre intamplari de la scoala, teme interesante, cere-i parerea vizavi de primele impresii pe care si le-a facut fata de aceste subiecte. Intreaba-l de familia lui, fostii colegi sau hobbyuri, culori, filme, sporturi, haine, melodii preferate si de ce. Daca iei tu initiativa si pui o intrebare ai sa vezi ca va merge conversatia lin. Insa pentru ca il si placi intreaba-l si despre fete, care i se par dragute din clasa, afla ce preferinte are. Succes!