Stiu asa persoane, multe fete imi spuneau ca de ele se legau baieti cu cenul ca acela de care zici.Si ele l-a un moment dat n-au comuncat cu ei deloc si acei au renuntat.Cea mai buna metoda ca sa scapi de el este sa-i vorbesti despre fostii tai sau sa te razi de el.Iti spun eu, functioneaza!
Intr-un tigan sa nu ai incredere niciodata!
Asa fac ei, stiu sa se joace cu cuvintele, stiu cum sa te ia. Cat timp el este in Germania la furat, nu ai de unde sti ce face.
Eu zic sa te axezi la ce poti avea in fiecare zi. Banii nu sunt totul.
NU face greseala sa te increzi intr-un tigan pentru ca tot tu vei fi cea care va avea de suferit la final.
Sfatul meu este sa nu ai incredere in el. Iti vorbeste doar cand vine acolo, in rest nu prea. Asta de dovada de nepasare. Eu unul cred ca vrea doar sa se joace, poate ma insel, dar daca chiar ar fi asa cum abereaza el ar vorbii cu tine foarte des, chiar si atunci cand ar fi plecat. Nu ii da atentie, nu ii oferii incredere. Ai iubit, de ce sa strici relatia pentru unul care are orgoliul atat de mare incat sa zica " eu tot ce imi doresc, obtin ". Sa fim seriosi. Vezi-ti de iubit si incearca sa il ignori cat mai mult. Nu merita. P.s.: Nu am nimic cu tiganii, ca sa nu se inteleaga gresit.
Buna Carm3nM. Hmm, cam grea intrebare. Pai eu nu pot intra in mintea lui ca sa imi dau seama ce gandeste, daca te place cu adevarat. Dar iti pot spune sa nu il judeci dupa faptul ca e tigan, a mai fost cu multe, etc. Poate s a schimbat, s a indragostit. Gandeste te bine, si reia evenimentele de la inceput. Sper ca te-am ajutat! O zi buna iti doresc.