| Piper987 a întrebat:

Buna,

Cand stii ca un baiat vrea doar sex cu tine?

Mie mi-a zis, direct. Avem o atractie mare unul de celalalt.
De ce, sa nu ne satisfacem placerea si apoi sa vedem cum decurg lucrurile intre noi?

Eu am ramas un pic cam incremenita sincer. Pentru ca nu sunt cu aceasta gandire, dar pe alta parte as vrea sa imi confirm eu mie daca e vorba doar de o atractie sau nu.
Dar frica de a ma simti folosita ma rupe… voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

"Dar frica de a ma simti folosita ma rupe" - nu inteleg. Folosita? Scuza-ma dar sexul se face de placere atat pentru femeie cat si pentru barbat.
A...ca ti-e frica de faptul ca nu va vrea o relatie cu tine, asta e altceva. Si adevarul e ca majoritatea nu vor relatii ci doar sex. Dar nu vad de ce nu te poti bucura de momente frumoase cu cineva care te atrage...

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul a fost direct si sincer, tot respectul.e normal la varsta lui sa primeze sexul

| Hammurabi a răspuns:

Păi, dacă ți-a zis direct ce vrea, unde n-ai înțeles? sau ce dubii mai ai?
Vrei să știi dacă după sex o să-l mai iteresezi?
N-avem cum să-ți spunem noi.
E ca la LOTO. Poate da, poate nu.
Ar fi bine dacă ar exista pe telefon o aplicație cu care să aflii ce au ăștia în cap. laughing

| VoidEternal a răspuns:

Nu exista un tipar fix pentru o relație. Fiecare incepe intr-un anume ritm si se dezvolta intr-o anume directie.

Și nu te folosește daca și tu obții ceva din asta. Într-o relație bazată pe sex, nu obține el mai mult. Sexul se făcea in doi data trecuta cand am verificat. Ideea că un băiat te "folosește" pentru sex, pe care va place vouă fetelor sa o vehiculați, e cam ilogică având în vedere că ce primește el, primești și tu. Adică sex.
Se simt folosite doar cele care nu știu de la început daca vor o relație bazată doar pe sex sau nu. E simplu. Te gândești daca ești ok cu ideea, și acționezi in consecință.

| Eireann a răspuns:

Baiatul este sincer si direct. Nu stiu ce e asa socant, doar nu crezi ca isi doreste doar plimbari romantice sub clar de luna? Poate nu vrea o relatie dar crede ca o partida de sex fara obligatii ar fi placuta pentru amandoi. Nu e vorba de "folosit", tu decizi daca esti interesata sau nu. Eu chiar il respect ca nu incerca sa te duca cu zaharelul, sa te minta si sa iti promita luna de pe cer ca sa obtina aceelasi lucru.

| blackann a răspuns:

Are dreptate, vedeti cum e dupa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea doar sex. Probabil a vazut că tu ții la el si el plusează. După nu te va mai cauta. Orice băiat vrea sex, dar dacă ii spune fetei așa direct, sunt 95% șanse doar sa se folosească de aceea fată.

| 199onur7 a răspuns:

De unde sa știu eu ce părere vrei tu acum la ora asta-_-

| Paracetamol0lol a răspuns:

Faci cum simți

| Fantaspirit2k23 a răspuns:

Bate des apropouri,nu te suna des sa te întrebi cum ești,cum ți-a fost ziua,ce ai mâncat,nu prea îți oferă multa atenție,e relativ indiferent,odată bun,odată rece,odată apropiat,odată distant, până își atinge obiectivul, după ce și la atins te va suna din ce in ce mai rar. Daca ți-a zis-o direct, părerea este că este interesat doar de sex, nimic mai mult.

| Lambruzau a răspuns:

E clar ca vrea doar o aventura de 15 min!
Ce sa vedeti dupa? Ceva ce nu ati mai vazut?
Spune-i, hai mars! Nici nu ai de ce sa ti faci atatea probleme, daca stii raspunsul tu o sa ajungi pe lista lui de trofee si subiect de barfa ( baietii barfesc mai mult de cat fetele).
Bineinteles ca o sa afle si prietenele tale, poate ti mai apare si o poza naked pe undeva!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lambruzau):

Din experiența mea, fetele bârfesc mai mult decât băieții.

| CeFacCuVTM a răspuns:

Pai la urma nu asta sunteti voi femeile? Sexual Objects