Eu inca sunt copil nu prea mic dar copil(15) si ai intru totul dreptate, sincer eu as vrea sa mai am din nou 7 ani sa incep scoala, sa ma joc cu copii pe afara, sa stau iarna la geam privind fulgii de nea fara sa gandesc la nimic altceva fara griji fara nimic (nu ca acum as avea nu stiu ce griji dar totusi la 15 ani incepi sa ai cateva responsabilitati unii mai multe decat altii ). Inca o data iti dau drepate in legatura cu calculatorul si internetul unora le rapeste aproape toata copilaria, unora mai putin dar tot dauneaza (cum e si cazul meu)si sincer as vrea sa nu fi auzit de cuvantul calculator(si toti or sa spuna acum ca de ce stau la calculator dar asa sunt timpurile trebuie sa te adaptezi, chiar daca stau la tara nu vad mai toata ziua picor de copil pe drum de ce oare? pentru ca sunt la calculator asa ca sunt"obligat "sa stau si eu.In concluzie mai vreau odata sa imi traiesc copilaria chiar daca nu s-a terminat.
Copilaria - singurul paradis pierdut
Eu inca sunt un copil, chiar daca am crescut (am 15 ani) am sufletul de copil si asa voi fi inca pentru cativa ani, pentru ca nimic nu e mai frumos decat COPILARIA.
Cu siguranta ORICINE dintre noi si-ar dori sa mai fie copil. Este cel mai frumos lucru, insa pana la urma fiecare varsta are frumusetea ei si ar trebui sa ne bucuram de viata traind fiecare clipa, nu gandindu-ne la trecut sau la viitor, pentru ca viata e scurta si cand ne vom da seama cum a trecut timpul va fi prea tarziu
Eu inca sunt copil am 11 ani si va reamintesk chiar si acum am multe responsabilitati...scoala (parinti nu prea sunt acasa si trebuie sa am gija de soramea si as vrea sa ramank copil mereu :X copilaria e un paradis :X:X:X inca nu a avut loc primul sarut dar prima prietena da
anonim_4396 întreabă: