Marimea? Daca nu faci treaba cu ea poti sa uiti de marime Asa ca nu prea conteaza marimea
Nu marimea conteaza sa stii. ca am auzit multe care spuneau ca prietenii lor au o marime foarte mare si doare.
Nu conteaza marimea.degeaba o au mare daca nu stiu so foloseask, mai bine mik si jukusa decat mare si lenesa.
Trebuie sa stie cum s-o foloseasca si cum sa-ti atinga tie punctele slabe! cum sp o prietena prefer una normala si groasa, decat una mare si subtzire .
lol. si marimea coeficientului te face sa ai orgasm nu-i asa? (pentru a putea stimula punctul G stiam ca trebuie sa ai un 14 15 cm nu stiu sigur da nici nu intru pe google sa ma documentez)
Fetelor, sa nu fim absurde. Sa recunoastem, si marimea conteaza cateodata. Doar n-ai vrea sa te culci cu unu care o are de 7 cm...sa fim realiste. Ce placere ai mai avea. Este adevarat, si coeficientul de inteligenta in cele mai multe cazuri conteaza...idea e sa fie din toate cate putin.
Nu cantitatea conteaza, ci calitatea
Aceasta intrebare a fost pusa de nenumarate ori
Si in primul rand conteaza persoana de langa tine.
Daca inteligenta ar sta in pantaloni ar trebui sa fie XXXL...
nu inteleg care-i treaba cu marimea...pentru o nimfomana trebuie sa fie extra mare.dar pentru una normala marimea perfecta e cea pe care iubitul ei o are!
Nu conteaza marimea dintre buzunare, este mai importanta grosimea din buzunare si caii putere . oricum se pare ca nimic nu va mai ajunge
Anca_6788 întreabă:
Andr3i1996 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: