Well, asta este o invatatura buna pentru voi amandoua. Tu nu ar trebui sa cauti prieten pentru altcineva, ea ar trebui sa nu foloseasca intermediari cand o intereseaza cineva.
Nu stiu ce ai putea sa-i zici, poate doar sa te legi de faptul ca el a inceput sa vorbeasca cu tine, deci a fost interesat de tine fara ca tu sa fi facut ceva special pentru asta.
Pai mi s`a intamplat si mie. spune`i prietenei tale.ca daca e o adevarata prietena trebuie sa accepte asta. daca nu inseamna ca nu e.asa ea isi va da seama si sper ca va intelege:*. iar baiatul nu trebuie sa se bage numai atunci cand voi doua sunteti de acord.pre ca o prieteneie e mult mai importanta decat un iubit pentru ca el dureaza cateva zile sau saptamani dar prietenia o viata:-X
Si eu am fost exact in situatia ta, numai ca eu am mers mai departe, am inceput o relatie cu acel baiat fara ca prietena mea sa stie si am stat asa luni de zile. Nu te sfatuiesc sa faci acelasi lucru, e foarte greu si constiinta ta devine din ce in ce mai grea; in cele din urma eu i-am spus prietenei mele, a inteles si totul a fost ok, pentru ca fie ca ii place fie ca nu, iubire cu forta nu se poate.