Buna. Dupa parerea mea de Craciun se fac lucruri care au legatura cu sarbatoarea sau cu data cadouri gen bluza, set aftershave le poti face cadou de ziua lui sau pur si simplu intr-o zi oarecare doar pentru ca iti face placere. De Craciun eu prefer sa fac cadouri care sa ii aduca aminte de aceea clipa :X de exemplu un mosulet cu o craciunita ceva de pus pe birou care sa ii aduca aminte de craciunul petrecut cu tine... ii poti face si un album foto cu poze cu voi iar coperta sa fie cu un peisaj de craciun si la fiecare pagina sa fie fulgi si chestii de genu ar fi frumos cred eu. Ii poti duce o cutie mare albastra cu o funda alba iar inauntru sa fie ceva mic si frumos simbolic craciunului sa pui polistren inauntru sau confetii sa para plin sau ii poti duce o cutiuta mica mica in care sa fie un medalion cu Craciun Fericit sunt multe studiouri unde se fac la comanda tot felul.Si o felicitare ar fi frumos :X sper ca te-am ajutat macar putin :-s
Pai depinde ce i-ai luat anul trecut.eu anul trecut i-am luat prietenului meu de Sf.Nicolae o bluza si de Craciun un hanorac.acum ii cumpar un set cu sampon, aftershave, chestii de genul...de Craciun inca nu m-am hotarat. ii poti cumpara ceva simbolic(o bratara, un lant, un inel)sau ceva care sa il reprez si sa ii placa mult(o bluza, un pantalon, o caciula, un parfum, un cd cu trupa preferata, poate chiar o carte daca ii place cititul)sau fa-i tu ceva daca sti sa tricoteziii va placea mult crede-ma(mai ales ca va fi facut de tine)Bafta!
Eu cred ca daca chiar te iubeste nu are nevoie de nici un cadou mai presus decat tine. Cel mai dragut ar fi sa te imbraci intr-o craciunitsa secsi si sa-i faci o surpriza [orice-ti trece prin cap] poate o cina in 2. o excursie cu prietenii la munte. o seara doar pentru voi 2. orice
Eu sunt adepta cadourilor personalizate gen : perinutza cu poza voastra, un glob cu apa in el cu poza voastra, o rama cu poza voastra, un puzzle cu o poza de`a voastra etc
Pai parerea mea este sa ii faci o surpriza romantica. o sa fie sigur impresionat
Fata eu de craciun i-am luat lu iubi meu de craciu anul trqt un set de parfum cu after shave, deodorant bineinteles la set, u stii ce l pasioneaza iai ceva ce nu i ai mai luat niciodata...sau fai o surpriza u singura, fai un dans frumos sau chestii din astea mai senzuale
Cred ca cel mai dragut lucru pe care ai putea sa i'l faci cadou e ceva facut de manuta ta...chiar daca va fi "urat/a" nu asta ar conta...important e faptul ca e facut de tine
daca te intereseaza cum da un msj pe privat si'ti explic mai multe chestii[maimutoaie, pernuta. ori ce]