Ne gândim că până la urmă in morţii ei, viaţa asta e frumoasăă! : x
Îşi bagă `n toţi şi`n toate, având în spate, persoane care'i dau dreptate
În jocul ăsta nu îmi e frică...sunt amantă, iubită si amică. poate lumea crede că sunt sora ta mai mică, fără să stie că eu pentru tine sunt unică.
Au fost zile si nopti.Au fost tigari si sticle.Au fost poze si lacrimi si diverse tentative...
SI daca sunt trista ce? De ce *** mea sa arat? Sti ce? Fara mine o sa. ti mearga prost!
Auzi te iubeste. Foarte bine. Ma pis si pe, dar sh pe tine. E periiculoss` b-)
Nu te-am crezut niciodata cand imi spuneai ca ma iubesti...pentru ca doar o spuneai. :-:p
Vreau să mă iubeşti pentru o secunda!
Si pentru toate vorbele pe care inca nu le-am spus. Doar un moment sa vezi prin ochii mei ar fi de-ajuns.
Esti singurul lucru pe care l`am facut bine!
Poate a fost greu dar acum totul e bine, Lumea te inconjoara e cu ochii doar pe tine!
Au uitat ce inseamna sa traiesti cu adevarat; curvele capata respect fiindca apar in ziare la fel ca hotii care scapa de-nchSi!
Si stii bine, are mult tupeu, decat sa suferi.mai bine o arzi cu'n derbedeu!
Pana si tu ai uitat ca ai fost copila odata!
Cand altii spun Nu, tu fa' exact contrariul!
Ea te iubeste, chiar te doreste!
Si formeaza'n tine doar sentimente fine. e frumoasa. in fine =x
E un alt apus de soare, fratioare, stiu ca doare tare! Capu` sus, nu lasa nimic sa te doboare!
Nici macar gandu` ca as putea fi ca inainte nu ma incalzeste si tot nu am cuvinte.Adevarul se zbate intr'o lume care minte!
Un singur loc. O mie de amintiri!
Daca ai o fata, Ce sincer te iubeste, Nu gresi s`o parasesti, Pt tine ea traieste!
Te bucurii ca visez? E bine! Inca un amanunt:Numai am vise demult cu tiine!|
Vreau sa te sun atunci cand mi`e foarte dor de tine.Atunci cand sunt singura.
Viata e frumoasa si fara efecte speciale
O viata numai cu lapte si miere!
Ai mintit prea mult, cine crezi c`o sa te mai creadaa? Degeaba esti frumos, daca ea nu vrea sa te mai vada
!
Nici0data nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! cand t0ti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`!
Sentimente uitate! Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti, cu el, candva, de mult?
Si e normal sa fiu asa cand de la cei dragi, in loc de sfaturi auzeam "Treaba ta ce faci"!
Doar cand sunt langa el pot zambi. Te iubesccc
!
Aku` e prea tarziu sa`mi spui ca ma iubesti! Du-te la ea si incerc`o s`o cuceresti
! Poate ea te va iubii mai mult decat mine
! Poate ea e mai buna ca mine
!
Era`ntr`o dimineata, o vedeam neclar in ceata Dar zambetul ei parea, Ca poate s`aduca in orice viata, culoare, soare, Parea ca n`o mai doare nimic, si inima ei nu era de vanzare!
Si ti-am promis, ca nu te mai mint, ca tot ce simt iti spun ti-am promis ca intr-o zi o sa ma tin de promisiuni! :d.
. Imi aduc aminte cat de mult ma iubea...Cum prietenilor le zicea:"fratelo, nu pot trai fara ea"! dar acum totu' s`a terminat!
Plangi? dc? Te distrugi singura? Dc? Fi tare chiar daca el nu e langa tine!
Cateodata printre ploi gandu' tot la el. ti ajunge. Vrei sa stii daca e fericit sau daca plange
Niciodata nu am avut intentia sa te dezamagesc...Mai ales ca esti singuru` care stii tot ce gandesc... Fara sa vorbesc.
N-o sa-mi spuna nimeni care-i drumul meu ...In afara ta nimanui nu-i pasa ce simt eu!
...Stiu! uneori e prea tarziu.sa lupt de una singura nu stiu.Esti atat de departe. un final fericit din povesti neterminate
Poate m`am schimbat sau poate doar m`am saturat.
De ce ea? Pentru ca alaturi de ea nu vei fii doar mandru ci si fericit!
. PliNa de Idei pentru o Iesire din Banal . Acel coPil ciuDat cu acel ceva speciaL
Nu sunt egoIsta ci doar siMpliSta
. Nu suFar de Mine asa sunt eu OptimIsta
Nuu` folosi` Cuvinte` fara rost`. Ca` e o proasta`. Ca pentru` ea` ti-ai pune` viata Contra-Cost. e` doar` o fosta`. nu e un inger`. n-are aripi
Da-mi tigara ca sa trag patru vise iar apoi. Da-mi un colt de rai ca sa uit de noi doi .
De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata, de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine.
Nu vad icoana, cand toti sunt in goana dupa parfumu fin de marijuana
Sa nu te indoiesti.la iubirea ce ti-o port.Caci la chipul tau senin nu exista antidot.
Cu-i *** âi pasa? Confundam iubirea cu vene taiate in chiuvete.
Ştiu că drogurile te fac să uiţi de probleme
[[. Te fasje ` tarfa ` cine nu t pw0ate ` avea `;>. Eu iti ` voi` spwune `aSja `. " I used ` to call` you super ` girl \; d/ ]
Un zambet fals m-a facut sa cred in tine! Un zambet fals m-a facut tin la tine! Un zambet fals m-a facut sa uit de toate!
Mai meritã trãit, m'ai meritã iubit?!
♥Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, daca sunt fericita nu conteaza!♥
Baby, hai cu mine, da muzica mai tare, traieste clipa si bere asta cu mine!
Eu pot sa-i spun orice. in ea am incredere. nu in tine BITCH!
Iar cand se intampla sa imi fie rau Esti langa mine cu tot sufletul tau Imi dai curaj, m-ajuti sa reusesc Si uite de-asta te iubesc
Nu ceda nu ceta sa incins perecerea. dansazea deasupra mea\:d/
o să ţi fac si eu sufeltu` să ţi moară.
Ma schimb de la o zi la alta m-am saturat Parca totul s-a schimbat de cand tu ai plecat.
De cate ori visez De atatea ori ma resemnez Ca viata e uneori cosmar Si in vise ma refugiez De cate ori te vad Innebunesc si nefiresc Ma arunc in bratele Celui pe care nu-l iubesc.
Credeam că am uitat de toate. Dar nu se poate! Astea îs vise colorate.
N`aş putea nici n`aş vrea să mai iubesc aşa x
Si stând în fata ta mă străduiesc să nu clipesc, ca nu cumva o lacrimă să îmi curgă încet pe obraz, ca nu cumva să vezi că sunt la necaz.
. important e ce simtim cand ne despartim, suferim ca prOastele ne`mpacam si-apoi zambim`; x
Pentru ca ea ma ajutat sa uit de tine.; x!
Vreau sa stii ca te iubesc, te iubesc!
You belive in miracles? - Not today.
E Nemasurabila, necontrolabila chiar adorabila, e inestimabila, inegalabila, indispensabila
Lasă-mă să cad, să plâng, să râd, să simt... Căci şti mai bine ca toţi. chiar dacă mă răneşti. tu şti că indiferenţa mea mă face mereu să zâmbesc.
Cu timpul înțelegi că doar cel care e capabil să te iubească cu defectele tale, fără a pretinde să te schimbe, îți poate aduce toată fericirea pe care ți-o dorești
Ea? ea e.Parte din mine! Ea? ea imi strge lacrima.; xEa ma ajuta sa trec peste tine; x!
am treqt prin viata ta, uita`ma de vei putea!
ØDaca veti fi corect, testul va va dezvalui adevarul.
ØScrieti raspunsurile voastre pe o foaie de hârtie. Nu trisati !
ØRaspunsurile le veti gasi pe pagina urmatoare.
1. Scrieti numele unei persoane de sex opus.
2. Ce culoare preferati între rosu, negru, albastru, verde sau galben ?
3. Prima voastra initiala ?
4. Luna voastra de nastere ?
5. Ce culoare preferati între alb si negru ?
6. Numele unei persoane de acelasi sex cu dvs.
7. Cifra preferata ?
8. Ce alegeti între Sydney sau Brisbane ?
9. Ce va place în general : lacul sau oceanul ?
10. Scrieti o dorinta (realist!).
Odata terminat testul, coborâti-va privirea pe pagina urmatoare ... (Nu trisati !)
Puneti-va în gând o dorinta !
Raspunsuri
1. Sunteti nebuneste îndragostit(a) de aceasta persoana
2. Daca alegeti :
•Rosu: sunteti viu(e) si viata va este plina de dragoste
•Negru : sunteti c si agresiv(a)
•Verde : Sufeltul va este destins si stiti când sa va deconectati
•Albastru : sunteti sp si va place sa primiti dovezi de dragoste si afectiune din partea celor care va iubesc si apreciaza
•Galben : sunteti o persoana fericita si bun sfatuitor pentru cei cu moralul la pământ.
3. Initiala dvs este între:
•A-K : Aveti o mare capacitate de a darui multa dragoste si afectiune prietenilor dvs.
•L-R : Încercati sa apreciati viata dvs la maximum si viata dvs amoroasa va înflori în curând.
•S-Z : Va place sa ajutati pe ceilalti si urmatoarea dvs dragoste o sa se profileze într-o buna perspectiva.
4. Daca sunteti nascut între :
•Ianuarie-Martie : anul va fi foarte bun pentru dvs si va veti îndragosti de cineva într-un mod neasteptat.
•Aprilie-Iunie : veti avea o relatie amoroasa foarte puternica care va dura mult timp si pentru care veti n-o veti uita niciodata.
•Iulie-Septembrie : veti avea un an excelent si va interveni o schimbare majora care va ameliora viata dvs.
•Octombrie-Decembrie :viata dvs amoroasa nu va fi extraordinara, dar veti gasi poate sufletul pereche.
5. Daca ati ales :
•Negru : viata dvs va lua o noua turnura ceea ce va fi un lucru bun pentru dvs si veti fi multumit de schimbare.
•Alb : veti avea un prieten care va avea încredere totala în dvs care va face orice pentru dvs.
6. Aceasta persoana este cel(a) mai bun(a) prieten(a).
7. Este numarul de prieteni apropiati din viata dvs.
8. Daca ati ales :
•Sydney : va place aventura
•Brisbane : Stiti când sa va opriti.
9. Daca ati ales :
•Lacul : suntei loial(a) fata de prietenii dvs si sunteti îndragostit(a) ; sunteti o persoana rezervata.
•Oceanul : Sunteti sp si va place sa fiti admirat(a) de ceilalti.
Aceasta dorinta se va realiza numai daca veti trimite acest mesaj
la 5 persoane într-o ora.
Daca le trimiteti la 10 persoane
si se va realiza înainte de propria dvs aniversare
Buna multumesc la toti toate sunt frumoase.as vrea ceva cu droguri. si emo daca mai stiti?>>
Tu esti luceafarul din noapte, ce te cobori asupra mea, Imi furi visele toate.Chiar si speranta de-a te uita.
Un copil erai odata. Aveai o copilarie minunata, Dar prea repede s-a stins. Cand adolescenta ai atins.
sa ma scoti din cap ti-e greu.pacat ca sunt prietena, fratelui-tau
crezi ca ma faci geloasa! NU nu :O fraiere, nu-mi pasa ramai cu tarfa ta ca sunteti PRAF si TU dar mai ales EA x(
Stiu ca te doare cand vezi ca nu-mi mai pasa, si iti zic mereu, a fost o banala intamplare. LASA
Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.
Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"
"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
...
VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Buna sper sa te ajute :
-E mai usor sa spui sincer decat sa discuti, copii nu intrati in lumea drogurilor... suntem deja prea multi
-Prefer creierul mai presus de femei, ca il *** cu alcool si el imi naste idei
-Ingeru` meu sta drogat pe canapea.Vezi coaieeeee ca n`ai grija de persOana mea!
-Farduri si tocuri, alcool si droguri, depresii la ordinea zilei, nu sunt jocuri.
-Vor, cocaina cea mai pura,
Vor, bautura cea mai fina,
Vor, raze de lumina dintr-un reflector,
Si cate o pastila in drum spre dormitor
anonim_4396 întreabă:
ღHoneyBunnyღ întreabă:
loramesesan întreabă: