| Melissah a întrebat:

Buna! Care pot fi riscurile daca am 15 ani si vreau sa imi introduc in vagin un dildo de 20 cm lungime si 20 cm circumferinta, in afara de largirea vaginului? Vreau sa incerc.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu poti introduce un dildo mai mare decat varsta ta.

| Melissah explică (pentru darrio2007):

La lungime pot maxim 19-20 cm, am mai incercat. Dar la circumferinta e problemahappy E prea gros

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

O să te doară când ajunge la cervix.
Asta dacă poate să intre.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Ce cervix? La 15 ani ai ei și 20 cm lungime ai dildo-ului ii trece și de stomac?

| dullcat a răspuns:

Buna, cred ca nu stii ce inseamna circumferinta. Deci mai bine lasi prostiile si asteapta pana mai incolo pentru chestii din astfea, fiindca altfel doar vei da celor de la urgente o poveste tragi-comica.

| Melissah explică (pentru dullcat):

O gura de sticla de 0, 5 l Aquacarpatica are are 13 cm circumferinta. Si cam 20 are sticla intreaga, deci nu e un monstru dildo-ul ala.
Chiar daca pare mult 20 cm, masurat nu e.

| VoidEternal a răspuns:

In afara de durere inutilă...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DACA ești reală, de ce să-ți asumi asemenea riscuri?
Ai o dorința ascunsă de automutilare?

| Melissah explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt reala, traiesc in metaverselaughing E o iluzie, nu exist

| anonim_4396 a răspuns (pentru Melissah):

Eu am vorbit serios. De ce sa te mutilați de la vârsta asta? Pe la 18-19 te vei muta în Africa, că pe aici nu vei găsi bărbat care sa te mai satisfacă. Și prin Africa o să ai de căutat. Și asta dacă vei mai simți ceva. Ești mică, dar ai putea urmări filmul Ninfomaniac. Filmul se termină cu protagonista care numai simțea nimic în vagin; nu conta că e era dildo sau bărbat. Cam asta te așteaptă dacă vei face treaba asta de la 15 ani.

| MariaJust a răspuns:

De ce ai vrea sa faci asta totusi? La 15 ani poate ar fi mai bine sa-ti faci un prieten, mai iesiti la un soc, o prajitura. Lasa dildo-urile de 20 cm happy

| MariaJust a răspuns:

Ete prea mare si sigur nu o sa-ti placa pentru o prima experienta. Ia-ti un jucaus din asta roz https://justlove.ro/p/dildo/slick-pleasure/ si dupa mai vezi tu ce-ti trebuie.

Totusi, la varsta ta, ar trebui sa te preocupe mai mult cartile pe care le-ai citit sau nu in loc de dildouri.

| ArthuriLung a răspuns:

Ești troll dă-te-n Sebulba

| onestrange a răspuns:

De ce ai face asa ceva la 15 ani?‍♂️