| andreeiutzzza a întrebat:

care sunt consecintele unui avoort prin aspiratie? thnks

7 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

In general consecintele unui avort sunt uriase. Avortul duce de multe ori la infertilitate, deci nu mai poti avea copii.

| brusli a răspuns:

Consecinte fizice sau mentale? Pai la fizice poti ramane sterila, dar in momentul asta sunt putine sanse, ca am mai avansat si noi cu tehnologia. Din punct de vedere mental e posibil sa ai cosmaruri, remuscari etc. Totusi nu il poti pastra?!

Abh
| Abh a răspuns:

Chiuretajul prin aspiratie are un beneficiu in plus fata de cel clasic prin faptul ca dureaza mult mai putin. Oricum, la sfarsitul lui, medicul introduce si o chiureta pentru a verifica daca nu mai sunt resturi. Eventualele complicatii sunt identice cu cele ale unui chiuretaj clasic, de la o endometrita pana la perforarea uterului.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Găseşti informaţii complete aici: www.avort.ro
Pa, pa.

| dhraqull a răspuns:

Sangerari, crampe, dureri si astea tin cateva luni.Sora mea e medic anestezist si mai face anestezii la paciente care fac avort, a zis ca e ingrozitor procesul.

| lor3danna a răspuns:

Ce se intampla dupa avort? La ce complicatii se poate astepta femeia care tocmai a trecut prin experienta unui avort?

Complicatii imediate:
hemoragia uterina;
perforatia uterina;
leziunea cervicala;
complicatiile cauzate de anestezie;
embolismul;
nasterea unui fat viu.

Complicatii precoce:
infectia.

Complicatii tardive:
anomalii menstruale;
infertilitate;
avortul spontan;
prematuritate;
imunizare Rh;
efecte psihice;
mortalitate.

:* si daca ai trecut prin asa ceva sper sa nu faci complicatii...:*

| claudia_7744 a răspuns:

In primul rand daca e prima data cand ramai insarcinatat si faci avort e posibil sa nu mai reusesti sa faci alti copii! apoi s-ar putea cel putin la mama asta s-a intamplat. ia scazut apetitul sexual de unde au aparut destule certuri cu tata.probabil ca in curand se vor desparti pe tema asta. oricum intr-un fel sunt despartiti.in afara de a-ti scade apetitul cred ca mai sunt si traume.adica esti sigura ca vrei sa faci asta. e totusi o viata pe care u vrei sa o iei. o faptura care e in tne.nu stiu nu sunt nimeni sa te judec dar gandeste-te bine!