| Andreea911 a întrebat:

Care sunt semnele unui inceput de sarcina?[Mai exact cum iti dai seama daca esti insarcinata-fara test de sarcina?]

Răspuns Câştigător
| bLoNnNda a răspuns:

Pfff aceleasi raspunsuri peste tot rolling eyes pai in primul rand ai o stare de oboseala permanenta, ti-e somn mai mereu, si ai dureri de spate si simti cum iti amortesc parti din corp(o mana, un picior.), apoi urmeaza lipsa poftei de mancare, greata si varsaturile, ameteli. dar in primul rand e oboseala maxima. Apoi sfarcurile se inchid la culoare..si restu..deja sunt semne pentru o sarcina avansatalaughing sper ca te-am ajutat:*

9 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Absența menstruației, greață, micțiuni frecvente, sensibilitate la mirosuri, oboseală, dureri de cap, pofte alimentare, sensibilitatea crescută a sânilor, balonare, constipație, etc.
Indicat ar fi ca după 21 de zile de la actul sexual neprotejat, persoana respectivă să facă un test de sarcină cu urina de dimineață.
Baftă!

| 5a a răspuns:

Pana sa-ti creasca burta si sfarcurile si tot ce vrei deja copilul este mare. Faza este ca nu-ti mai vine aia ( boala femeii ). Mare filozofie happy

| silvipisicutza a răspuns:

Foarte simplu! Cel mai evident este ca iti creste burta. 2: mameloanele(sfarcurile) se maresc si incep sa se innegreasca, ai greata, vomiti, te doare burta si poate putin te dor si ovarele. Cam atat stiu eu, sper ca te-am ajutat. Fundita?

| AxyTM a răspuns:

Nu iti mai vine ciclul, cel putin asa cred.

| pisii11 a răspuns:

Paii te veii simtii mai ciudat ...vei avea o stare mai neplacuta! vei avea simptome de greata! si vei da la rate sa zic asa!sad

| Andreea911 explică:

@AxyTM menstruatia poate sa-ti vina si peste sarcinahappy

Si eu ma refer chiar la inceputul sarcinii!

| Andreea911 explică:

@RussiaPower repet:Menstruatia o poti avea si peste sarcina, la inceput.Deci nu e asa mare filozofie!happy

| Mariak a răspuns:

Ia-ti un test de sarcina. Asa te-ai mai calma putin si totul va fi bine

| Annnnaaa a răspuns:

N-o sa mai ai ciclu' menstrual, dupa care va aparea si starea de greata.