Pai... eu zic ca s-ar putea sa-si iubeasca sotia si sa fi vorbit asa cu ea deoarece poate s-ar fi simtit atras de tine (poate nu am dreptate) daca nu e asta inseamna ca nu o iubeste
Esti o taratura! nu te mai baga in casa altora! daca faci asta inseamna ca esti ultima carpa de pe strada!
Nu nu e casnicie sincer... ar trebui sa discute amandoi impreuna si sa clarifice problema cat mai repede si sa ia o decizie.Cu cat mai repede cu atat mai bine.:-)
Mie niciodata nu mi-a vorbit asa,iar cand vorbeste cu mine, are si vocea mai fericita, si era vorba despre casa lor ce vroia ea sa-i spuna.
Zapacito, gândește-te bine dacă e bine să continui... Ce-i face individul soției lui o să-ți facă și ție. Fii sigur că a iubit-o și poate o mai iubește, dar ca să te amețească pe tine vorbește așa cu ea. Deocamdată, îți place sau nu el este un bărbat însurat. Părerea mea o cunoști în această privință.
Mari succese și multă multă minte!
Mi se pare abjesct sa ii zambesti gales acelei femei si sa ai interactiuni nepotrivite cu barbatul ei.
Nu esti tu in masura sa judeci ce este casnicie si ce nu, din simplul motiv ca la varsta ta nu esti matura afectiv.
Imperia...de unde atata iubire? mi se face greata.si o sa am si eu nevoie de lamaie. daca o iubea nu i se scurgeau ochii dupa pustoaice Tipul ala nu stie sa iubeasca.