anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cat de ciudat mi se pare totul, nu pot sa mai inteleg nimic. astazi m-am intalnit cu sotia lui, am stat ore bune impreuna. ea l-a sunat sa-i spuna ceva, ii vorbea asa frumos, insa el...nici macar nu a intrebat-o ce face, nici puup nu i-a zis la sfarsit. cand l-a intrebat ce face, i-a zis ca bine. iar el e plecat de ieri dimineata de acasa, e acasa la el. oare isi iubeste sotia? asta e casnicie?straight face

Răspuns Câştigător
| clovnul a răspuns:

Pai... eu zic ca s-ar putea sa-si iubeasca sotia si sa fi vorbit asa cu ea deoarece poate s-ar fi simtit atras de tinebig grin (poate nu am dreptate) daca nu e asta inseamna ca nu o iubeste

9 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Esti o taratura! nu te mai baga in casa altora! daca faci asta inseamna ca esti ultima carpa de pe strada!

| ofataoarecare a răspuns:

Nu nu e casnicie sincer...no talking ar trebui sa discute amandoi impreuna si sa clarifice problema cat mai repede si sa ia o decizie.Cu cat mai repede cu atat mai bine.:-)

| dulcykaLy a răspuns:

S-o fi saturat happy

| NoSmile a răspuns:

Mie niciodata nu mi-a vorbit asa,iar cand vorbeste cu mine, are si vocea mai fericita, si era vorba despre casa lor ce vroia ea sa-i spuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

o lamaie ceva, Lora?

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Zapacito, gândește-te bine dacă e bine să continui... Ce-i face individul soției lui o să-ți facă și ție. Fii sigur că a iubit-o și poate o mai iubește, dar ca să te amețească pe tine vorbește așa cu ea. Deocamdată, îți place sau nu el este un bărbat însurat. Părerea mea o cunoști în această privință.
Mari succese și multă multă minte!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Mi se pare abjesct sa ii zambesti gales acelei femei si sa ai interactiuni nepotrivite cu barbatul ei.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu esti tu in masura sa judeci ce este casnicie si ce nu, din simplul motiv ca la varsta ta nu esti matura afectiv.

| anaid a răspuns:

Imperia...de unde atata iubire?laughing mi se face greata.si o sa am si eu nevoie de lamaie.laughing daca o iubea nu i se scurgeau ochii dupa pustoaicelaughing Tipul ala nu stie sa iubeasca.