anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, cat de important este aspectul fizic într-o relație? Menționez că nu am anumite calități fizice din aceasta cauză lumea mă consideră un ratat!

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In principiu femeile mint când spun că nu contează, băieți frumoși au multe partenere, îți încep viața sexuală mai repede, iar fetele au și freindzone pentru băieți neatrăgători

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Au multe era sa spun acum o prostie.
Alea nu sunt femei serioase. Sau inca n-au aflat ca fac parte din harem.

| RAY a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pentru că suntem produsul unei evoluții unde selecția naturală și sexuala au dus la viață din prezent

| Violleta2022 a răspuns:

Fizicul conteaza cam 50% di prezentarea generala a omului.
Ca sa ajungi sa fii considerat ratat trebuie sa fii: ori dorgat, ori alcoolic ori ai un handicapat mental, ori esti prost de bubui, ceea ce ma indoiesc ca este cazul tau.
De aceea te intreb: de ce te considera unii ca esti ratat? ce anume le da lor dreptul s ate faca "ratat"?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Din moment ce ai reusit sa te insori cu o femeie si a nascut copilul tau, e clar ca fizicul nu te-a impiedicat.
Motivul pentru care te-a părăsit sotia este ca nu te-ai consultat cu ea in privinta unor proprietati. Eu cred ca acolo ai de lucru. Sa fii sincer, sa fii loial.
Da-i incolo pe cei care te fac ratat. Nu traiesti cu ei, ci cu nevasta! Pe ea trebuie s-o impaci.

Sa fii sincer sa fii loial )))) o spui așa la mișto

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

E sfatul meu pentru el, ca de aia i-a plecat nevasta.
Ai tu alt sfat pentru el? Un transplant de figura?

Sa numai fie visător, idealist și realist asta e sfatul meu pentru umanitate nu cu povesti de astea idealiste

| DeMicUnCălător a răspuns:

Aspectul fizic nu definește cine ești și cu siguranță nu te face un ratat. Lumea te judecă doar la suprafață, dar oamenii care contează vor vedea adevăratul tău potențial, caracterul și autenticitatea. Valoarea ta vine din cine ești, nu din cum arăți.

Lucrează la ceea ce te face să te simți bine cu tine însuți, iar încrederea va atrage oameni care te apreciază pentru ceea ce contezi cu adevărat. Frumusețea exterioară trece, dar ceea ce ai în interior rămâne și face diferența. Tu meriți respect și iubire, exact așa cum ești.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Depinde de om. La mine contează cam 20%

| Maraa345 a răspuns:

50% este important aspectul fizic.
Restul sunt detalii.

| luxlux2488 a răspuns:

Conteaza aspectul fizic normal, cand te uiti la o femeie care arata bine si tu ca barbat trebuie sa arati bine.

| Markus63 a răspuns:

Aspectul fizic este totul.