Este destul de importanta.Gandeste-te ca esti baiat si te intreaba un prieten cati ani are prietena ta...si cand o vede isi face cruce ceva gen"ai luat-o s-o cresti?". Cele mai potrivite relatii sunt cele care au varsta apropiata deoarece gandesc matur si sunt pe aceeasi lungime de unda.Nu are rost sa te chinui cu o fata imatura.Parerea mea
Hai sa zic ceva! conteaza daca ai sub 18! daca el are 20 si ea 14.sub nicio forma! sau invers! in schimb! daca varsta amandoura trece de 18! gen 18-25 sau 20-32 nu se simte diferenta! trust me! nu conteaza varsta cat e iubire! da! nu conteaza daca amandoi sunt "oameni mari" daca unu din ei e copil.crede-ma k (virgula) conteaza enorm! ai ore de intrat in casa ai scoala cu un program fix, nu poti sta cu prietenu sub acelasi acoperish, sa le spui parintilor tai k meri sa dormi cateva zile cu prietenu cred ca ti-ar face un scandal monstru! asa peste 18 si 1 an de facultate, poate si servici, vii cand vrei, faci ce vrei.intelegi u?
Buna
Dupa parerea mea varsta nu conteaza cand 2 oameni se iubesc, cand au incredere unul in celalalt, pot sa iti dau exemplu relatia mea., eu 15 el 23, varsta nu conteaza daca iubesti cu adevarat
In relatie barbat-femeie nu e deloc importanta, in relatie femeie-barbat eu zic ca e foarte importanta.
Din punctul meu de vedere nu e deloc, asta daca amandoi va straduiti sa mearga relatia.eu am stat cu cineva cu o diferenta imensa de ani buni intre noi.a fost si va ramane cea mai frumoasa poveste! nu pleca urechea la ce se spune, nu te lasa influentat.numai asa poti castiga!
Eu zic ca nu conteaza varsta. Prietenul meu are 28 de ani si eu am 15. Care e problema? Are minte de copil, si chiar nu ma deranjeaza. Se comporta foarte frumos cu mine, si nu m`a jignit niciodata. Deci eu cred ca nu conteaza varsta. Funda? :*
SuRa99 întreabă: