O femeie bine incalzita/exciatata, este pe jumatate satisfacuta! Mare atentie deci, la lungimea suficienta si calitatea preludiului, a igienei personale si a mediului, si a atitudinii tale in general - sa nu se simta doar folosita!
Si o dotare medie, dar inteligent folosita, poate satisface corespunzatoro femeie!
Mitul "marimii" genitale a barbatului, ca premisa "obligatorie" a capacitatii de a satisface femeia, este cea mai mare eroare, gogomanie, idiotenie, etc!
Afectiune, tandrete, preludiu suficient, igiena + prezervativ, respect, comunicare, simtul umorului si cooperare = dialog SI in timpul actului!, sunt cele mai importante ingrediente ale reusitei!
Nu conteaza cati barbati a avut femeia sau nu. N-are legatura cu preferintele ei.
Eu zic ca : conteaza atata timp cat nuºi in limitele normalului.
Nu-mi ziceti fetelor ca v-ar satisface una de 10. ca nu credeti nici voi.
Dar ceea ce reprezinta media - pot satisface f bine o femeie.
Intr-o oarecare masura deci, conteaza si lungimea si grosimea!
Nu e primordial.
Pe mine una nu ma intereseaza deloc daca e groasa sau subtire lunga sau pitica, ma intereseaza cat de bine ma satisface.
E adevarat ce ai auzit. Conteaza muuuuult mai muuuuult ce sti sa faci cu ea decat cat de lunga si groasa e. Daca o ai mare si groasa degeaba o ai asa daca habar nu ai ce sa faci cu ea.
In afara de ce au zis fetele astea mai conteaza si cati barbati are la activ pentru ca o femeie mai "plimbareata" ca sa nu-i zic altfel are ruleta in buzunar daca e o femeie normala nu are pretenti de genu vrea multa afectiune, cuvinte frumoase, romantism si sa-i creezi o atmosfera frumoasa, de aia e bine sa nu iti iei o femeie care se culca cu tine dupa 3 zile pentru ca inseamna ca si cu alti a facut la fel, deci ce spui tu conteaza decat pentru c...ve
Cum era reclama ci conteaza istetimea adica degeaba o ai lunga daca ea sta ca vaca si tu faci tot efortul mie imi plac alea care se implica si fac 8-uri!
Mai cred ca totusi conteaza si marimea si grosimea, dar sa nu fie nici foarte mica ca nu va simti nimic slava domnului ca o poti satisface si altfel...sti tu...
Dar important e cum sa stii sa o faci pe fata sa se simta bine, un preludiu o va ajuta sa se incalzeasca si sa ajunga mai usor la orgasm
Asa ca nu uita de preludiu crede-ma
fgdgdfbdxfgnxfjnfdzfd întreabă:
inspyred întreabă:
Andr3i1996 întreabă: