| Clementine a întrebat:

Cât poate ţine o relaţie care începe cu sex? Având în vedere şi că fata respectivă este genul de fată uşoară.

Răspuns Câştigător
| Mikhtarian a răspuns:

Cateva luni, relatia asta e bazata doar pe sex.
O relatie adevarata este bine pusa la punct alaturi de respect iubire, si incredere, in timp ce voi incercati anal.

16 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Va tine pana cand cei doi nu se vor mai simti atat de bine ca la inceput deoarece este posibila sa intervina monotonia.

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Desi toata lumea zice ca nu poate tine mult, cunosc exceptii cand s-au indragostit fara sa vrea, deci nu este ceva batut in cui ca nu tine relatia, depinde de la o persoana la alta big grin

| SabinaRsT a răspuns:

Depinde, daca se complac in situatie poate tine si ani de zile dar daca unuldintre ei vrea o schimbare poate dura foarte putin relatia.

| h3r a răspuns:

O seară, lol.

| Exilee a răspuns:

Dupa prima partida de sex, relatia se duce pe apa sambetei.

| HueyFreeman a răspuns:

Booty call. Nimic mai mult.

| RedNose a răspuns:

Nu prea mult. Poate sa dureze pana se plictiseste baiatul de ea, parerea mea

Răspuns utilizator avertizat
| e7d7n7 a răspuns:

1 lună maxim.

| Burlacu006 a răspuns:

Poi sincer sa fiu stiu un caz in care sau combinat doi, in a 2 zi i-a dat la buci si a 3 zi i-a dat papuci.

| SatanLovesYou a răspuns:

Nu prea mult. Tu ce crezi?

| Alexutzu995 a răspuns:

Vreo circa 4 minute, aproximativ 240 secunde, depinde de cat de usoara e fata. Sper ca te-am ajutat. Fundita?

| valibb a răspuns:

Poate sa tina mult si bine... pe langa sex mai trebuie sa existe si altceva : respect, sentimente etc Ce te face sa crezi ca daca faci sex dupa 4 luni relatia va tine mai mult?

| Aldea_Dinu_1969 a răspuns:

Daca este genul de fata usoara n-o sa tina mult si in final tot tu o sa suferi... asa ca f***-o daca poti si treci la urmatoarea...

| Deeasweetgirl a răspuns:

Pai nu tine mai mult de cateva luni.e doar o aventura de scurta durata, si nici macar o aventura.

| Ady1111 a răspuns:

Poate tine ceva timp, dar nu prea mult. Daca e o fata usoara va ceda si altor tentatii la un moment dat..asa ca, nu te baga cu totul..doar un pic