| ButIsMyTime a întrebat:

Buna!
Cateodata nu vorbeste cu mine, isi pune pe messenger statusuri ciudate cum ca iubeste pe nu stiu cine si dupa intra in vorba cu mine... vorbim ce vorbim dupa care spune ca are treaba. Alta data imi face complimente, vorbim si toate celelalte. Eu stiu ca are prietena si ca este un pic cam 'gagicar' sa zicem asa dar nu prea inteleg. Ce vrea de fapt?

5 răspunsuri:
| TuchleiMihai a răspuns:

Vrea sa te atraga/ vrea o relatie sexuala.

| van3sa a răspuns:

. te place dar dupa atitudinea lui e destul de mic si imatur.nu-i da prea mare atentie.indiferenta domina.winking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu cred ca baiatul respectiv te insala sau dupa cate spui tu ca e ''gagicar'' asta imi da de gandit sa zic sincera dar depinde cum vrei tu sa abordezi problema eu zic sa fi cu ochii in patru pentru orice detaliu :* pussy bye

| Lizzaaa a răspuns:

Am trecut prin asta, baiatul te place big grin zic eu, si vrea sa te atraga cumva fara sa fie prea insistent, daca si tu il placi nu.i da nici tu foarte mare atentie ca sa ii arati ca nu esti ca alte fete. ca esti mai speciala sau nu stiu...thinking, oricum cu cat esti mai indiferenta cu atat te va dorii mai multlove struck. Bafta:*.