Cel mai bine acorda-i o sansa dar, si si discreta si afla ce vrea cu adevarat. pate chiar a gasit in tine posibila jumatate.BAFTA!
Evident ca pe dansul. Nu-l tine-n suspans. De ce oare iti este greu sa-i spui un simplu: te iubesc?:|
http://www.youtube.com/watch?v=KAx0g0huRTk
Poate, vei invata ceva din acest videoclip:).
Gandeste in felul urmator. Daca o faci ce poti castiga? Adica chiar ai asa mare incredere in el. Cunosc o fata care a stat cu un baiat 4 ani si abia de majoratul ei la lasat sa... Intelegi tu. Ideea este ca nu trebuie sa te increzi din vorbe. Trebuie sa iti demonstreze. Daca as fi in locul tau as astepta cel putin jumatate de an. Pentru ca atunci demonstreaza cat de mult te iubeste!
El e genul de om direct e un om dintr-o bucata si sunt sigura ca aici felul lui e mult mai puernic decat sentimentul pentru ca daca ar fi sa-i spun ca abia dupa atata timp ar trece usor cu vederea si ar renunta pentru el partea intima e f importanta tine mult de ea. Adevarul e ca scorpionii sunt pasionali si tin f mult de viata intima
Ochii vad, inima cere, constiinta nu si numa nu-s tiu ce sa zic, si eu am 17 ani si prietenul meu 21, suntem impreuna de 3 ani, si el mi-a propus chestia intima dupa 6 luni, insa eu sunt o fire foarte exagerat de pudica si na fiind si virgina nu am acceptat cu toata increderea pe care o aveam fata si ca sa imi demonstreze ca ma iubeste a zis ca ma asteapta pana m-oi hotari eu, si m-a asteptat 2 ani, si daca am vazut ca el m-a asteptat atat eram convinsa ca ma iubeste sit oate cele, eu zic sa nu-l refuzi pentru ca avand in vedere ca are 24 de ani, nu cred ca vrea doar o aventura poate baiatu chiar are intentii serioase, adica e cat de cat copt la minte si poate ca relatia va dura, ca nu e un pustan de 16-17 ani, are 24. daca nu estti sigura de chestia astaspune-i ca daca profita de tine te duci la politie si il bagi la corupere de minorioricum, fa cum ti-am zis o sa fie bine si daca vrei ca relatia asta sa dureze, comunicati cat de mult puteti, eu cu iubi in 3 ani nu ne-am certat nici macar o singura data, secretul e comunicarea de la mancat pana la statul pe wccrede-ma*:merge!
Daca il iubesti fi cu el, trebuie sa fi cu persoana iubita.Cel putin asa cred eu! Funda?