| Loredana96 a întrebat:

Buna,ce ar fi daca mi-ati povesti cum a fost primul sarut?Cind?De cind erati cu acea persoana impreuna?
Povestit si descrieti acel moment.
Funda

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunabatting eyelashes.Pai eram in scara cu prietenul meu(primul meu prieten) si ascultam muzica si vorbeam.Din vorba in vorba s-a apropiat de mine, ne-am uitat unul la altul cateva secunde si apoi s-a intamplatlove struck a fost minunatlove struck, nu cred ca as putea sa descriu acel momentlaughingam simtit mii de fluturasi in stomacbig grin.
Eram doar de 2 zile cu acel baiatbatting eyelashes

5 răspunsuri:
| JammyBrooks a răspuns:

A fost acum doua saptamani si eram cu el de 3 saptamani a fost la scoala in pauza mare si a fost un moment de neuitat.dar tu?

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Ce ar fi dacă ţi-as spune că nu asta ar fi preocuparea ta acum?
Cum a fost? De ce întrebi nu ai cuvinte să le spui celorlalţi cum a fost la tine?

| 141414 a răspuns:

Era o noapte senina de vara. Urma un meci important laughing al Romaniei, asa ca baietii cu care ieseam de obicei au plecat mai devreme in casa. Ne-am despartit fiindca nu am vrut sa merg cu ei si prietenul meu...m-a sarutat. Mi-a fost rau doua zile dupa. Si mie si lui. laughing dar nu chiar din cauza sarutului. Avea febra, ii ardeau buzele atat de tare incat nu am suportat decat trei pupici scurti.happysi eram pe trotuar, era bezna si simteam cum ii bate inima da nu prin piept, prin...****, adica mai jos. Si acum rad cand imi amintesc. A fost ciudat.

| trol a răspuns:

Ohoo primul sarut a fost pe la 12 ani [acum am 17] laughing si sincer nu am vrut sa ma sarut. O tipa din cartier ma placea extrem de mult, eu nu ii dadeam importanta. O prietena de-a mea nu prea o suporta pe tipa respectiva si intr-o zii cand era tipa pe langa mine tovarasa mea a venit direct si m-a sarutat [nici eu nu ma asteptam] am ramas gen. OOOda ce a fost asta rolling on the floor)))))). Cam asa a fost

| DamianIan a răspuns:

Unei colege ii placea de mine si colegi trageau de mie sa ma pun cu ea. Am acceptat si ne-au luat in fata clasei si noi 2 ne-am sarutat. Aveam 12 ani.

Întrebări similare