| CaTaLyN_3142 a întrebat:

Ce ar trebui sa fac ca sa ma placa fetele mai mult?:d
Cum ar trebui sa imi schimb caracterul ca fetele sa se simta bine langa mine?:d
Ofer funda love struck:dlaughing

Răspuns Câştigător
| Candice a răspuns:

Pai fetelor le plac baietii in care pot avea incredere, cei care nu le jignesc sau care sunt prea directi. Ne plac glumele si imbratisarile calde happy De asemenea, trebuie sa fi sincer cu ea de la bun inceput. Trebuie sa le sari in ajutor cand au nevoie de tine si sa fi dragut happy
Succes

6 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Sa nu fi misogin.
sa nu te imbraci ca un cocalar.
sa le faci complimente
sa nu le sufoci, sa sari pe ele sa nu le mai lasi in pace
sa ai rabdare cam 1 luna pana a cunoaste o fata abia apoi sa incepi o relatie cu ea happy

| Foca a răspuns:

Salut. Deci daca vrei sa te placa mai mult schimba stilul vestimentar, eu l-am schimbat, si am lucruri numai puma si adidas; in afara de chilotilaughing. Si sa stii ca mergehappy
Succes.
Ciaowinking

| SoNiA123 a răspuns:

Ar trebui sa mai cresti putin in primul rand, si in al doilea sa fii tu insuti :p

| ACSASS a răspuns:

Foca sa stii ca lucrurile puma si addidas nu stiu daca se potrivesc cu o vestimentatie normala de zi cu zi.si as alege ceva mai mult Zara. Pull and Bear.TnT.Sczue dar astea puma si adidas sunt mai sport si o sa fii privit ca un cocalar...parerea mea

| ACSASS a răspuns:

Cat pentru pustiulica.stiu cum e.am fost si eu de varsta ta.o sa te descurci.stai sa intri la liceu.si dacanu ai destul curaj.o sa stai cu o fata imi mare.care o sa te schimbe ea.

| Luca_9691 a răspuns:

Chestia asta cu fetele cred ca vine de la sine ...fii tu insuti si gandeste mai mult pentru ca odata ce ai pus intrebarea asta baanuiesc ca nu iti folosesti capul destul.bft