| iulia85 a întrebat:

Ce as putea face sa nu ma mai gandesc la fostul prieten, ne am despartit in vara si inca ma mai gandesc la el.Pe 24 oct este ziua lui, ma gandeam sa i trimit un meaj cu " la multi ani " dar pe deoparte nu i-as trimite, ajutati-ma dau funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul l-ai dat chiar tu aici pe TPU
"Pentru toti utilizatorii TPU : viata e frumoasa, zambeste-i mereu nu lasa nici un cretin si nici o curva sa-ti fure zambetul de pe buze!". Nu stiu daca este acel tip care in fiecare conversatie de-a voastra vorbea numai de sex, daca el este nu merita niciun gand dar macar mesaj, acest gen de persoana cauta numai relatii pasagere pana isi atinge scopul adica pana face sex cu tine dupa care se comporta cat mai ciudat pentru a te face pe tine sa rupi relatia, sa pari tu aia vinovata, nu merita atentie din parte ta

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Faci un gest frumos daca -i trimiti un mesaj de la multi ani

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Bună Iulia.
Din câte am înţeles, eşti puţin confuză şi cauţi o rezolvare. Uite ce -ţi propun. Dacă tu şi fostul tău prieten încă mai sunteţi prieteni şi mai ţineţi legătura, şi vă înţelegeţi eu zic că nu e nimic în neregulă dacă îi trimiţi şi tu un mesaj cu la mulţi ani. Nu strică. Oricum nu are ce să se întâmple. Dimpotrivă, e foarte drăguţ din partea ta să te gândeşti la el.happy `. Dar dacă voi doi nu vă mai înţelegeţi, etc..ar fii bine să vă împăcaţi. Până la urmă trebuie să ne ţinem prietenii aproape, iar duşmanii şi mai aproape. Oricum, orice s-ar întâmpla ştiu că vei face lucrul corect. Ascultă-ţi inima, şi ai încredere în tine totul va fi bine:*
Fundă?

| neutrino a răspuns:

O relatie incheiata asa trebuie sa ramana. Respectul fata de fostul partener trebuie sa continuie, asa ca poti sa ii trimiti mesajul.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,ar fi un gest frumos din partea ta sa-i trimiti un sms de ziua lui.iar in legatura cu uitatu-l gaseste-ti ocupatii.nu te mai gandi la el tot timpul, de uitat nu o sa-l uiti de finitiv! Fa-ti o noua relatie, viata trece pe langa noi nu trebuie sa o ratam. Timpul nu o sa-l mai intoarcem iar cand o sa imbatranim o sa ne para rau ca nu ne-am distrat la tinerete! ai grija de tine!:*

| juliaiulia618 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iesi intr-un club sa te distrezi, sa iti faci viata frumoasa...crede-ma nu se merita sa suferi pentru un baiat, viata-i scurta traieste-o din plin!