Cu un ceas nu se da gres niciodata!
Sau ii poti cumpara un parfum.
Ar mai fi sa vorbesti cu prietenul lui cel mai bun si sa-l puna sa-i zica ce si-ar dori.
Sper ca te-am ajutat!:*Succes! Funda?
Pai rame photo, ursuletzi cu ''te iubesc'' pe ei si din astea stii.
Ai putea o cutie de ciocolata in forma de inimioara-la baieti le place ciocolata.
Apoi poti una dintre astea:
o husa de celular,
ochelari de soare dinaia faini,
articole sportive precum: tricou, geaca, minge de baschet, fotbal.
Spuma de par(sigur folseste la varsta lui) sau ceara de par, aftershave, gel de dus ma ideosebit, spay, deodorant, ceva crema...
CD-uri: vreo 10, 20 sau DVD-uri-ca sigur ii trebuie
Ooo, mai poti si un pix deosebit, eu am vazut odata un pix cu cioburi de oglinda asa lipite frumos pe el, arata ff misto(eu regret ca nu l-am cumparat )
Apoi mai poti o sapca asa ma ideosebita daca gasesti, o borseta dinaia pentru Cd-uri sau pentru calatorii cand merge.
Sa nu uiti de o felicitare cu ceva frumos scris inauntru-dar sa nu fie ceva lung sau filosofic pentru ca la baieti nu le place asta.
Apoi mai poti sa ii cumperi un microfon sau casti pentru pc, daca stii ca nu are. Sau ceva boxe misto. Sau ceva stick - ca o sa ii fie ff folositor, crede-ma.
Sau poti sa ii cumperi de pe site-ul : eMAG - camera web intr-o jucarie de plus, e ff dragalasha.
Sper ca ti-am fost de folos
Pai depinde ce ii place lui de ex la multi baieti le plac Parfumurile sau cumparai un Ceas asa mai pe placul lui
Hmm...multe,acuma depinde ce rel ai cu acel baiat. poti sa ii cumperi de ex:un tricou,ceas,parfum,o bratara, un lantisor, un breloc sau daca ai o rel mai apropiata poti sa ii cumperi ceva la pc(ce stii u ca are nevoie). multa bafta
KatiMe27 întreabă: