Eu cred ca daca intr-adevar te placea, nu facea misto de tine in prezenta altor baieti sau fete, vorbeste cu el si spune-i ce te deranjeaza
Doar nu vrei sa-i zici asta in rime?!
Verde in fata! Asa se vorbeste. Mesajele sunt pentru cei de 11-12 ani.
Desi, la cum se poarta cu tine, ar trebui sa ii spui direct ca nu mai vrei sa auzi de el.
Mda. Am vazut multe faze de genu asta. Poti sa-i spui direct ca nu-ti place sa-si bata joc de tine de fata cu altii (si in general) sau la urmatoarea faza care o face de fata cu alte persoane, te iei si pleci. Pui un pic piciorul in prag. Chestia asta o face din orgoliu si din prostie, ca sa nu zica prietenii lui ca e "moale", ca se comporta ca o fata etc..si atunci apeleaza la genul asta de comportament, ceea ce e o prostie. Sa mai faci cate o glumitza mica e ok. Dar cand se intrece limita trebuie luate niste masuri.
Buna
Aceasta situatie are 2 variante :
1. S-ar putea ca baiatul sa se teama sa fie ridiculizat de ceilalti baieti si fete pentru ca iubeste sau ii place de tine.
2. S-ar putea ca baiatul sa isi bata joc de tine si vrea doar sa faca dragoste cu tine. Aici depinde de tine.
Ia-i putea spune ca nu te simti asa bine cand te jigneste in fata colegilor...
Daca a spus ca vrea sa treca la treburi serioase imediat, probabil asteapta sa faca dragoste cu tine si apoi sa iti dea papuci.Probabil ca e un obsedat, nu il baga in seama si bucurate de viata cat poti.
Daca lui nu-i pasa lasa-l balta sau spune-i ca te supara.Dar daca lui iar fi pasat nu isi batea joc de tine.
Nu pare o persoana de incredere, asa ca spune ca nu simti acelasi lucru pentru.Continuati viata, mai sunt baieti pe lumea asta.
linarkfts întreabă: