Daca s-ar intampla acest lucru, mi-as da seama ca respectivul s-a jucat cu mine si oricat de indragostita as fi, as incerca sa-mi pastrez demnitatea si sa nu ma tarasc la picioarele lui. As suferi ingrozitor... cine nu ar face-o, doar as fi indragostita si pana ieri imi jura dragoste vesnica! Dar nu as lasa sa se vada pic de suferinta pe fata mea in momentul in care l-as vedea pe strada cu alta, as fi indiferenta si m-as face ca nu i-as vedea. Si ori de cate ori m-as gasi cu el, l-as trata ca pe un strain, cu raceala si indiferenta. Chiar daca el m-a parasit (indiferent de motive, ca si-a gasit alta sau a fost influentat de familie), in momentul in care va avea parte de acest tratament din partea mea, se va simti insultat. Doar era sigur ca sunt "moarta" dupa el si indiferenta mea il va rani foarte tare, mai ales ca inainte de a ma parasi, mi-a spus ca mai are unele sentimente pentru mine.
Oricum, as incerca sa-l evit si mi-as reface viata. Tradatorii nu merita nici o lacrima si nici un strop de suferinta.
In primul rand tin sa te anunt ca oamenii se schimba si pot fii influentati de cei din jurul lor, asa ca nu cred ca as mai fii in stare sa mai lupt pentru...nimic,ca in fond si la urma urmei si in cazul in care ar exista oarecare sentimente, o eventuala impacare ar fi umbrita de lucrurile intamplate asa ca as incerca sa merg mei departe
Ce pot sa fac? Uit de el si imi vad de viata mea. Daca el nu ma mai iubeste, asta e. Mi-ar parea rau ca s-a schimbat asa de mult si ca nu mai insemn nimic pentru el, dar daca asta ar fi alegerea lui... l-as lasa in pace.Sa stea cu cine vrea el si sa faca ce vrea el
Ca degeaba l-as mai cauta daca el 2 bani nu da
Oamneii se pot schimba foarte repede
Aceste vorbe ca :as face orice pentru tine si te iubesc asa de mult incat nu te-as lasa pentru nimic in lume la o adica f. multi baieti sau barbati spun pentru a obtine ceea ce doresc ...am experienta...nu trebuie luat in serios. Ceea ce e serios cind te cere in casatorie si te prezinta parintilor. Ce e de facut daca nu te mai iubeste desi te-a iubit...chiar de nu e simplu trebuie sa-l uiti nu e singurul barbat din lume care te poate iubi si pe care-l poti iubi.Lasa timpul sa-si faca efectul si uita-l! Neaparat! Lasa deschisa usa unei noi posibilitati sa iubesti si sa fii iubita!
Niciodata nu ti se va spune acest lucru "din senin". Sunt gesturi, priviri, vorbe, discutii care preced si anunta despartirea.
Daca mi se spune asa ceva, nu as mai insista sa ma mai impac. E o decizie pe care trebuie sa o respect. Nu poti iubi cu forta si sunt constienta de faptul ca insistenta duce la sila uneori. De ce sa provoc atatea sentimente.
Imi dau un timp in care sa se macine sentimentele, sa ma vindec. Apoi, traiesc la intensitate sporita iarasi.
Sunt atatia baieeeti, incat nu am de ce sa stau dupa unul...
Gandeste`te putin.cu siguranta sunt o gramada de baieti care si-ar dorii sa le fii iubita, iar tu stai dupa ala...
Viata merge inainte!
Vreau sa va spun ca nu mi s-a intamplat asta si nici nu vreau sa mi se intample asa ceva, eu cred ca as suferi mult. Dar nu mi s-a intamplat, vroiam sa vad care sunt gandurile voastre!
Va multumesc pentru rasp>
In primul rand nu l-as cauta sub nici o forma! As uita ca a jucat vreodata cu mine in "film"!
As cauta persoana respectiva...as face tot ce pot sa fie bine... dar daca chiar nu se poate asta e...nu am ce sa fac atunci...incerc sa-mi vad de viata mea, chiar daca ea ramane in inima mea...chiar daca o sa fiu cu o alta fata pentru mult timp... ea va avea totdeauna un loc in inima mea...
Ceea ce acum este "pe viata si pe moarte", maine poate sa nu mai existe. Femeia este de obicei mai stabila in sentimente, dar barbatul cedeaza mult mai usor la un nou "stimul", De aceea un juramant al barbatului trebuie luat ca valabil, pentru momentul respectiv si nu pentru viitor. Ce sa faci in aceasta situatie? Nimic, accepti situatia si ignori cu demnitate comportamentul lui. Iti vezi de viata ta si cu siguranta va aparea cel care iti va insenina viata. Lucrurile nu stau pe loc, viata merge inainte asa ca nu dispera, bucura-te ca ai scapat de un astfel de om, care nu stie sa isi asume o schimbare in viata lui, nu stie ce inseamna sa fi onest intr-o relatie. (ma bucur ca este o situatie ipotetica)
Este cam dificila aceasta situatie, poate avea diverse explicatii, cea mai buna explicatie dupa parerea mea este ca acel baiat a avut un interes stand cu fata respectiva, dar se mai intampla cazuri de genul acesta, ce trebuie tinut minte este ca oricat de mult tii la un baiat nu trebuie sa-i arati asta, trebuie sa-ti pastrezi o oarecare discretie si in fiecare zi sa descopere cate ceva la tine. In situatia de fata parerea mea este ca acel baiat nu mai merita nici cea mai mica atentie din partea fetei, chiar daca poate peste un timp isi va da seama, fata trebuie sa fie tare si sa treaca peste asta nu-i nici primul nu-i nici ultimul. :*:*:
Mutubal întreabă: