Daca sentimentul este reciproc, adica daca si tie iti place de el... pureti fi impreuna... dar dupa cate observ in intrebarea ta. te cam deranjeaza sau cel putin te surprin de intr-un mod mai neplacut...eu zic mai bine sa vorbiti serios si sa il intrebi de are de gand... cel putin asta cred. bfta si poate ma anunti ce faci sau ce face.:*:*
Au inceput hormonii sa colcaie in el...nu ai ce sa faci... te iubeste...sau nu... poate vrea...altceva...
Hmmm prieten ai zis? pai ce e fratemiu? daca e un tip ok si mi-ar place de el de ce nu? doar il "cunosc " de cand sun mica nu? relatia ar trebui sa fie si mai stransa asa. parerea mea.
Pai daca are de la 14-15 ani in sus e clar.hormonii vorbesc din el.nu se gandeste cu ce trebuie daca intelegi ce vreau sa spun. ce are el e ceva trecator.pentru ca daca ar fi iubire adevarata nu ar face asa. daca vrei sa-i dai o sansa spune-i ca trebuie sa te cucereasca.ca doar dragostea nu e tonomat de ii bagi banu si canta ce si cum vrei tu.
Pai nu stiu eu cred ca relatiile astea nu duc nicaieri am avut si eu un prieten care tot asa au fost amici buni buni si dupa o vreme sau bagat impreuna si relatia nu a durat mai mult de 1 saptamana si acum nici macar amici nu mai sunt asa ca mai bine ramaneti amici
fearfactory întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: