| Notme a întrebat:

Ce cadou sa ii fac prietenului meu de Valentine's day? n-am nici cea mai vaga idee! Dispun de 30 €. Astept raspunsuri. Ms frumos!

11 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Pai o cina romantica ar fi cel mai frumos cadou pentru ea.
Sigur e romantica
Daca nu, Iai o rama cu pozele voastre, parfum b u rosu:X sigur va fi fascinata dupa acel miros,,

sau ii poti face cadou un urs mare:X

| Raisa a răspuns:

@kiduu
este vb de PRIETENUL ei! citeste cu atentie
oricum buna idee de cadow tongue

| alexflor87 a răspuns:

Ai putea sa ii oferi un cadou personalizat.Gasesti pe internet foarte multe site-uri care au asa ceva. Mie imi plac foarte mult puzzle-urile. Mi se pare ceva frumos si personal.Succes :P Ai aici unul din site-uri, http://www.giftland.ro/....../index.php dar mai sunt si altele.Scrie la google "cadouri personalizate"

| brunetzyca a răspuns:

Un sarut!

| latexcap93 a răspuns:

O clanta

| clauclau_6191 a răspuns:

O sticla de votca, redbull

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Pai, ii poti lua un articol vestimentar, un tricou, un hanorac, un accesoriu ( bratara etc ), o carte ( daca ii place sa citeasca ), un ceas, un parfum, pachete din acelea promotionale care contin mai multe produse, nsite bilete sa mergeti la un meci, la un concert, o seara romantica alaturi de tine, ceva ce stii ca i'ar placea, l'ar bucura si l'ar surpirinde.

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femei gonflabila

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sticla de lapte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii poti face un cadou personalizat, de exemplu ceas, cana, mousepad, perna cu poza voastra:). gasesti mai multe pe www.mdproduction.ro

| alin17 a răspuns:

O noapte romantica smug blushing