Avand in vedere ca fostul meu prtener este fostul meu iubit cu care am stat 8 ani nu am ce parere sa am. Daca ne-am despartit e clar ca nu era potrivit pentru mine.
Am ramas prieteni pentru ca nu ii port pica si ura, consider ca e un baiat harnic, muncitor, dragut dar nu ne potrivim.
Despre retul nu comentez.
Daca e "fostul" inseamna ca nu a fost bine.
Asa cum s-a spus mai sus, nici eu nu pot sa ii port pica, pentru ca ea a fost cea care a pierdut. Ba dum tss.
Eu si acum cred ca ar fi fost perfect, era fata perfecta, extrem de desteapta, frumoasa(blonda ochi albastrii), stia chiar sa gateasca, sunt convins 100% ca nu o sa mai am norocul sa dau peste asa o fata. Problema a fost ca era instabila emotional, si am incetat legatura tocmai din cauza unei "pauze".
Nu stiu, nu cred ca ar merge intre noi, dupa cum am spus era instabila emotional, nici eu nu am inteles-o pe deplin. Degeaba ai toate calitatile daca nu stii ce vrei. Poate nu era multumita cu mine, poate avea o problema pe care o ascundea de mine, ideea e ca ea mi-a spus ca nu sunt eu de vina ci ea(vesnica replica). Asta se intampla prin Ianuarie, de atunci mi-am pierdut increderea in oameni, daca si omul perfect cu toate calitatile poate sa faca asta atunci e grav.
agoodfriend întreabă:
ĎĮĐĬ întreabă: