| dienutzza_5627 a întrebat:

Ce credeti dupa faptul ca nu prea vorbeste cu mine? Treaba asa sta ca am fost si despartiti odata iar dupa 3 saptamani mi-a cerut sa o luam de la inceput. Mi s-a parut ceva deosebit ca este destul de orgolios, si el "nu da niciodata adoua sansa". Iar am vazut e putin schimbari dar chiar ft minime, aici ma refer ca vorbeste putin mai frumos si parea destul de fericit la inceput ca nu m`a pierdut definitiv. Dar acum am ajuns iar ca eu nu il sun (deoarece nu am minute) el nu face nici un efort, pe mess nu prea vorbim ca intra rar, si de intalniri sa nici nu zic, 1 data pe saptamana desi stam in acelasi oras.Incep sa cred ca nu am facut bine ca i-am dat a doua sansa deoarece eu l-am parasit tot din aceste cauze ca pur si simplu are un comportament de parca nu ar fi nimic intre noi. Iar daca vreau sa vorbesc cu el, zici ca vorbesc cu peretii, deloc nu ia in serios lucrurile. Voi ce ati face in locul meu?

2 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

Dienutzza tu sti foarte bine raspunsul nu stiu de ce a trebuit sa il faci public. probabil vrei sa iti dai seama sigura cu ajutorul celor de pe TPU care cu siguranta vor spune ca nu ai facut bine ca te-ai impact cu el daca de la prima relatie ai vazut cum a reactionat si mai ales spui ca va vedeti abia odata pe saptamana si mai ales ca sunteti din acelasi oras, pai este foarte urat din partea lui ...asta inseamna ca numai tine la tine. :s

| wildthing a răspuns:

Draga mea, daca tu esti cea din poza, esti o printesa. Ei bine, o printesa merita un print pe un cal alb. Lasa-l naibii pe asta, daca nu te apreciaza asa cum ar trebui. Tu ai putea sa ai pe oricine.