Daca ne uitam la date vedem ca barbati care au avut o legatura emotionala sufera mult mai mult ca femeile si rata sinucideri este de 3/1 /acum cu sexul depinde de cate ori, legatura emotionala, dar, daca doar pentru sex e sa se gandeasca la tine mie ca fata mi ar fi rusine, da vad ca in Romania nu exista rusine
Un barbat uita foarte repede o femeie, cad intalneste o alta, care-i da acelasi lucru. Indiferent cat de buna a fost cealalta in pat, el va gasi intotdeauna alta si alta, ca sa-l satisfaca.
Cel mai probabil... NU. Fiindca anumite lucruri sau experiente, mai ales cele placute, raman atat de adanc intiparite in scoarta cerebrala incat dainuie toata viata.
Dacă întâlnește o persană care să îi ofere o senzație mai puternică, sunt șanse să uite.
Cu cat are mai multe femei. ciu atat te va uita mai repede. Daca are lipici la muieri va uita si cum te cheama
Nu stiu cum bărbatul.dar femeia uită greu.
De exemplu, eu pe prietenul meu nu pot sa îl uit.
Nu uită niciodată. Dacă simți că i-ai oferit ceva intens, te va ține minte toată viața. În viitorul apropiat, oricâte femei i-ar trece prin pat, tot la tine se va gândi. Până se vor învechi amintirile. Atunci va interveni nostalgia.
Anonima17191 întreabă: