Daca se frange la propriu nu prea mai ai ce sa-i faci. Dar daca se frange la figurat sunt mai multe posibilitati de "vindecare". Presupunand ca un baiat te-a facut sa te simti asa eu iti recomand iesiri dese cu prietenii mai ales acum ca e superb afara. Incearca tot timpul sa fii in compania cuiva deoarece daca esti singura gandul iti sare la tipul respectiv. E foarte important sa nu incerci sa te pedepsesti pentru ca te gandesti la el. La inceput e mai dificil apoi situatia se aplaneaza si totul o sa fie bine.
Ma trec pe lista de asteptare la Floreasca si astept un donator compatibil, u?
Buna! O lipesc cu inapoi cu lipici. Adica trec peste.nu las pe nimeni sa imi faca rau! Capu` sus privirea dreapta, niciodata nu poti sti ce te asteapta. Baftaaaa!
Pai de obicei imi inec amaru band' o staicla de cola si ascult mel triste
Cel mai important lucru e sa nu te inchizi in tine.Adica nu sta singura ore intregi in camera asccultand muzica trista pentru ca va fi si mai rau.Incearca sa faci ceva diferit care sa te faca sa uiti de cele intamplate,iesi cu prietenii, ajuta-i,cel mai bine e sa nu te gandesti pentru ca va fi si mai rau, stiu cum e, cel mai bine umpleti timpul cu orice te face sa nu te gandesti la cele intamplateBafta!
Nu trebuie sa uiti de el sau sa te inchizi in tine, daca mie mi s`ar intampla ...singura mea rezolvare ar fi sa stau un timp singura fara iubit, sa-i povestesc unei prietene de`ale mele ce mi s`a intamplat, sa plang ...sa ma descarc.ura,invidia nu ajuta la nimic,iar in cele din urma acea persoana care ti-a frant inima se va intoarce la tine,sau poate acea persoana nu se va intoarce, dar se va gandi mereu la persoanele din trecut, chiar daca ar fi cineva cu un caracter tare.
CocoMexii întreabă:
Mysecretlove întreabă: